reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Przy Zosi miałam używany wózek bo szkoda mi było kasy, ale trafił mi się mamas&papas Solą za 800 zł a tylko 6 miesięcy używany. Fotelik kupiłam nowy i był to kiddy pro evolution 2 i byłam mega zadowolona

Ogólnie ja nie jestem za tym żeby kupować wózki 3w1 te foteliki w tych zestawach są tragiczne.

Fotelik już mam wypatrzony , ale tylko jak będzie dziewczynka. A wózek to bez żadnego gadania greentom [emoji173]️ lekki, zwinny elegancki Zobacz załącznik 1054396Zobacz załącznik 1054397
Ten fotelik jest mega ciężki, a rozkładać go można tylko gdy jest na stelażu od wózka, a tak zazwyczaj chwilę się ma dziecko, więc wg mnie bez sensu tyle kasy dawać i potem go dźwigać. Ja miałam zwykłego cybexa i i tak był mega ciężki

Ogólnie ja nie jestem za tym żeby kupować wózki 3w1 te foteliki w tych zestawach są tragiczne.

Fotelik już mam wypatrzony , ale tylko jak będzie dziewczynka. A wózek to bez żadnego gadania greentom [emoji173]️ lekki, zwinny elegancki Zobacz załącznik 1054396Zobacz załącznik 1054397
Wozek super [emoji3531] fotelik też [emoji3531] ja się zakochałam w mima xari ale cena zabija (przynajmniej mnie)

Ten fotelik jest mega ciężki, a rozkładać go można tylko gdy jest na stelażu od wózka, a tak zazwyczaj chwilę się ma dziecko, więc wg mnie bez sensu tyle kasy dawać i potem go dźwigać. Ja miałam zwykłego cybexa i i tak był mega ciężki

To tak jak kiddy tez ciężki. A ja tam nie mam zamiaru go dźwigać Bóg wie gdzie 🤣 a co innego polecasz?

A co z budką? wygląda spoko. Ja mam jeszcze po córce 🙈
zasadniczo nie zamierzam. kupować nic ponad to co muszę. a jako że ubranka oddałam koleżankom to napisze u siebie na tablicy ogłoszenie że przyjmę ubranka. Jeśli wózek okaże się kiepski już to na bank wybiorę coś w komisie dziecięcym gdzie wózków w dobrych cenach, markowych i po 1 dziecku jest od zajebania. I za pół ceny można wychaczyc maxicosi bez śladów użytkowania.

Lima świetnie wam wyszło.

A co z budką? wygląda spoko. Ja mam jeszcze po córce [emoji85]
zasadniczo nie zamierzam. kupować nic ponad to co muszę. a jako że ubranka oddałam koleżankom to napisze u siebie na tablicy ogłoszenie że przyjmę ubranka. Jeśli wózek okaże się kiepski już to na bank wybiorę coś w komisie dziecięcym gdzie wózków w dobrych cenach, markowych i po 1 dziecku jest od zajebania. I za pół ceny można wychaczyc maxicosi bez śladów użytkowania.

Lima świetnie wam wyszło.

Taka licha się wydaje na sto, wiatr zawieje i budki nie ma. Ciekawe jak się ja prowadzi .

Ja Greentoma tez wychacze używkę , w nim jest fajne to ze później wystarczy tylko tapicerkę dokupić i jest spacerówka.

Ubranka już wiem ze będę okupywać lumpa u siebie pod blokiem [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jestem taka ze co można używanego to kupię używanego , co nowe to nowe.

reklama
Do góry