reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej kochane ! Wpadłam na chwilkę, nie jestem w stanie nadrobić Was.
Napiszcie mi że czujecie się wspaniale i wszystko jest w porządku :)
Jeśli chodzi o mnie, w poniedziałek mam do szpitala na 10. Umowilam się z Frau Michaela. Drugi raz nie jest taki trudny jak pierwszy. Jestem taka silna że sama siez dziwię skąd mam tyle siły.
Ciało odczuwa już brak progesteronu, są plamienia coś siez dzieje.
Tęskni mi sie za Wami :*
Pozdrawiam !
Pozdrowienia kochana :)

reklama
A ja ciocia dobra rada pisałam Wam ostatnio żeby nie pic czarnej herbaty... i dupa. Przestałam pic a bezsenność wróciła ;) wczoraj zasnęłam grubo po północy i od 5 już po spaniu. Dziś nie miałam nawet jak się wyciągnąć za dnia na moment wiec jestem jak wrak.
Wyskoczyły mi tez jakieś 3 potwory na twarzy - wielkie, ropne wulkany. W życiu czegoś takiego nie miałam i w dodatku wyskoczył jeszcze jeden na pipce. Wyglądam jak parchata. Kurła :/

Uwielbiam [emoji23]

Posmaruj sobie czymś wysuszającym. Ja od lat stosuje Lune Foreo i zero nic żadnych wyprysków :)

Właśnie oglądałam dwa dni temu i zastanawiałam się którą sobie zażyczyć pod choinkę !?! Lune? One są w jakichś wielkościach czy coś???

To?
IMG_8520.JPG

A co do szczotek do twarzy to ja mam z rosmana za 70 zł na prpmce z końcówkami do twarzy, ciała taka duża, do twarzy do wsmarowywania kremu i pumexowa do pięt. I też bardzo polecam :)

reklama
Do góry