reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Wczoraj wyskoczyłam bez czapki żeby przejść kilka metrów z drzwi do drzwi i już mi tak rozsadza zatoki [emoji24][emoji24][emoji856] normalnie to bym wzięła Ibuprom zatoki i nic bym nie czuła a tak... Jak żyć??? Paracetamol pomaga na zatoki? Chyba nie?..

reklama
Wczoraj wyskoczyłam bez czapki żeby przejść kilka metrów z drzwi do drzwi i już mi tak rozsadza zatoki [emoji24][emoji24][emoji856] normalnie to bym wzięła Ibuprom zatoki i nic bym nie czuła a tak... Jak żyć??? Paracetamol pomaga na zatoki? Chyba nie?..

Wiesz co ja wczoraj i przedwczoraj z tym walczyłam. Wzięłam dwa paracetamol ale ni chuja nie pomogło 🤷🏻‍♂️ masaż skroni bardzo mi pomógł i spanie . I czapka musowo już gdzie nigdy nie chodziłam

A można olejek kamforowy na przykład na czoło albo szyję? nie wiem jak to jest z olejkiem kamforowym a nie ukrywam że czasem mam ochotę się posmarować jak. mnie gardło boli

Jak leżałam na patologii to dziewczyna ode mnie z sali dostawała flegamine i paracetamol jak jej siadło na zatoki. Mówiła ze coś jej pomogło. Ale nie wiem czy można w pierwszym trymestrze, ona była już w 27 tygodniu wiec może być inaczej

Muszę wam się dziewczyny czymś pochwalić, odzyskałam dzisiaj wiarę w ludzi. Skoczyłam do Tesco po prezent dla rodziców, kupiłam coś żeby się domyślili ze będą dziadkami i przekroczyłam jakaś kwotę i należał mi się płyn do prania albo czteropak coli, ale mówię pani ze jestem w ciąży i mam absolutny zakaz dźwigania wiec dziękuje. I wiecie co ? Jakaś starsza pani naprawdę starsza usłyszała co powiedziałam i ona powiedziała żebym wzięła bo szkoda żeby się zmarnowało i ona zaniesie mi zakupy do domu i mnie odprowadzi... powiem wam ze zrobiło mi się tak cholernie miło ze oddałam jej ten gratis i podziękowałam i prawie się tam rozpłakałam 😭

Hej kochane ! Wpadłam na chwilkę, nie jestem w stanie nadrobić Was.
Napiszcie mi że czujecie się wspaniale i wszystko jest w porządku :)
Jeśli chodzi o mnie, w poniedziałek mam do szpitala na 10. Umowilam się z Frau Michaela. Drugi raz nie jest taki trudny jak pierwszy. Jestem taka silna że sama siez dziwię skąd mam tyle siły.
Ciało odczuwa już brak progesteronu, są plamienia coś siez dzieje.
Tęskni mi sie za Wami :*
Pozdrawiam !

Muszę wam się dziewczyny czymś pochwalić, odzyskałam dzisiaj wiarę w ludzi. Skoczyłam do Tesco po prezent dla rodziców, kupiłam coś żeby się domyślili ze będą dziadkami i przekroczyłam jakaś kwotę i należał mi się płyn do prania albo czteropak coli, ale mówię pani ze jestem w ciąży i mam absolutny zakaz dźwigania wiec dziękuje. I wiecie co ? Jakaś starsza pani naprawdę starsza usłyszała co powiedziałam i ona powiedziała żebym wzięła bo szkoda żeby się zmarnowało i ona zaniesie mi zakupy do domu i mnie odprowadzi... powiem wam ze zrobiło mi się tak cholernie miło ze oddałam jej ten gratis i podziękowałam i prawie się tam rozpłakałam [emoji24]

Ooooo jezusie jaka cudowna [emoji173]️ uwielbiam takich ludzi i na bank bym się rozryczala

Hej kochane ! Wpadłam na chwilkę, nie jestem w stanie nadrobić Was.
Napiszcie mi że czujecie się wspaniale i wszystko jest w porządku :)
Jeśli chodzi o mnie, w poniedziałek mam do szpitala na 10. Umowilam się z Frau Michaela. Drugi raz nie jest taki trudny jak pierwszy. Jestem taka silna że sama siez dziwię skąd mam tyle siły.
Ciało odczuwa już brak progesteronu, są plamienia coś siez dzieje.
Tęskni mi sie za Wami :*
Pozdrawiam !

Hej Serdeleczko

U nas ok , bez mdłości bolących cycków wyniki tez chyba spoko. W poniedziałek wizyta.
Myślałam dzisiaj o Tobie jak się czujesz i wogole. Będę z Tobą o tej 10 myślami i całym serduszkiem [emoji173]️ uważaj na siebie

reklama
Hej Serdeleczko

U nas ok , bez mdłości bolących cycków wyniki tez chyba spoko. W poniedziałek wizyta.
Myślałam dzisiaj o Tobie jak się czujesz i wogole. Będę z Tobą o tej 10 myślami i całym serduszkiem [emoji173]️ uważaj na siebie
Dziękuję bardzo :)
Czuję się bardzo dobrze byłam w pracy. Nic mnie nie boli.
Mózg ma zawiechy, oczy chca płakać, ale nic z tego. Staram się to hamować od początku.
Czekam na sukces :)
Cieszą mnie Wasze dobre wiadomości !

Do góry