reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziękuję bardzo :)
Czuję się bardzo dobrze byłam w pracy. Nic mnie nie boli.
Mózg ma zawiechy, oczy chca płakać, ale nic z tego. Staram się to hamować od początku.
Czekam na sukces :)
Cieszą mnie Wasze dobre wiadomości !
Kochana wiesz co tak mi przykro.
I tak mi wstyd , bo miałam takie okropne myśli i dalej mam....że naprawdę mi wstyd za siebie.

Ty zasługujesz na dużo ciepła i miłości.
A ja....a ja....aż szkoda pisać....

Kochana wiesz co tak mi przykro.
I tak mi wstyd , bo miałam takie okropne myśli i dalej mam....że naprawdę mi wstyd za siebie.

Ty zasługujesz na dużo ciepła i miłości.
A ja....a ja....aż szkoda pisać....
Kochanie, zasługujesz na tyle samo ciepła i miłości co ja. Nke możesz się winić za to co przechodzi Ci na myśl. Ważne są wnioski jakie wyciągamy :)

no Gusia też o tobie dziś myślałam. I o Juce.

Staram się myśleć pozytywnie. Macica mi się spina, jakieś skurcze, pobolewnie. Spać nie mogę w nocy. Śpię w dzień :( hujowy układ.

no Gusia też o tobie dziś myślałam. I o Juce.

Staram się myśleć pozytywnie. Macica mi się spina, jakieś skurcze, pobolewnie. Spać nie mogę w nocy. Śpię w dzień :( hujowy układ.
Suri! Limit chujowiny wyczerpany!.macica się spina, dzidzia rośnie ! Spać nie możesz bo hormony grają pierwszą rolę:)
Nie daj się temu wszystkiemu :) Pozdrawiam Ciężko szalona :)

Dzięki nie wiedziałam czy ten Amol można ale mam w domu lesane to jest to samo mniej więcej tylko czeskie i się będę smarować bo aż mi na oczy na chodzi.

Miałam przed chwilą wizytę u gin i w gabinecie mi przeszło i zupełnie zapomniałam się o to zapytać [emoji2957]

A na wizycie wszystko oki dzidzia rośnie, wygląda jak mała żabka i urosły jej bardziej rączki i nóżki widziałam różnice między badaniem w sobotę :)

Gusia trzymaj się kochana nie umiem sobie wyobrazić tego co czujesz ale myślami jestem z tobą! Buziaki.
A można olejek kamforowy na przykład na czoło albo szyję? nie wiem jak to jest z olejkiem kamforowym a nie ukrywam że czasem mam ochotę się posmarować jak. mnie gardło boli
Amolem można tez bardzo fajnie łagodzi

A ja ciocia dobra rada pisałam Wam ostatnio żeby nie pic czarnej herbaty... i dupa. Przestałam pic a bezsenność wróciła ;) wczoraj zasnęłam grubo po północy i od 5 już po spaniu. Dziś nie miałam nawet jak się wyciągnąć za dnia na moment wiec jestem jak wrak.
Wyskoczyły mi tez jakieś 3 potwory na twarzy - wielkie, ropne wulkany. W życiu czegoś takiego nie miałam i w dodatku wyskoczył jeszcze jeden na pipce. Wyglądam jak parchata. Kurła :/

reklama
Hej kochane ! Wpadłam na chwilkę, nie jestem w stanie nadrobić Was.
Napiszcie mi że czujecie się wspaniale i wszystko jest w porządku :)
Jeśli chodzi o mnie, w poniedziałek mam do szpitala na 10. Umowilam się z Frau Michaela. Drugi raz nie jest taki trudny jak pierwszy. Jestem taka silna że sama siez dziwię skąd mam tyle siły.
Ciało odczuwa już brak progesteronu, są plamienia coś siez dzieje.
Tęskni mi sie za Wami :*
Pozdrawiam !

Do góry