reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja wam dam!!! Śmiejcie się śmiejcie z mojego nieszczęścia... nie znacie dnia ani godziny ... ;) oszczędzę wam szczegółów ale mam jakiś dramat... nie chce się wycisnąć. Normalnie taka bulwa jak ziele angielskie!!!

Dobra to wyślę link mężowi. Jak mu pokazałam fote to myślał, że to wibrator, bo to tez była jedna z propozycji prezentowych. Ale w obecnym stanie chyba będę musiała odpuścić.

Ja wam dam!!! Śmiejcie się śmiejcie z mojego nieszczęścia... nie znacie dnia ani godziny ... ;) oszczędzę wam szczegółów ale mam jakiś dramat... nie chce się wycisnąć. Normalnie taka bulwa jak ziele angielskie!!!

Dobra to wyślę link mężowi. Jak mu pokazałam fote to myślał, że to wibrator, bo to tez była jedna z propozycji prezentowych. Ale w obecnym stanie chyba będę musiała odpuścić.
Może da się jakoś. pogodzić te dwa zastosowania ;)

A masz sudocrem w domu ?? Może sprobuj.

Dzień dobry Piękne Babiszcza,

Mnie znowu od rana łeb napieprza . Sniadanko się robi- stary gofry napieprza. Kawa jest . U nas dzisiaj leje deszcze po prostu ktastrofa jakaś 🤦‍♀️

jak Wasze nocki? Wyspalyscie się ?

dzień dobry :)

My się dopiero budzimy. Nie spałam do 3. W Lbn wieje halny, że głowę urywa więc na termometrze - 1 a odczuwalna - 7 😱❄️❄️❄️
Ostatnio jadłam o 1 w nocy więc jestem mega głodna ale nie wiem co zjem. Moze jajka?

Miłego dnia dziewczyny 💐

Hej, u mnie spanie od 24 do 7 [emoji16] Wyspalam sie ale brzuszek zaczyna lekko przeszkadzac. Dzisiaj juz lepiej - jedynie lekki katar. Zimno jak nie wiem, pokazuje -2 ale jak spojrze jak wieje to tak jakby było -20 [emoji44] Szkoda tylko, że śniegu nie ma - marzą mi się mega białe święta [emoji7] Mąż jeszcze śpi a ja wcinam kanapki z paprykarzem [emoji23] Spokojnej soboty dziewczynki !

Witam się z rana jesiennie z deszczowego centrum Polandii. Byłam wczoraj na USG i z crl wyszedł 6t3d, więc trzy dni do przodu w porównaniu do OM więc jednak termin będzie lipcowy 🤔 jest już serduszko ❤️
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę przyjemniej soboty spędzonej na błogim lenistwie (jak Bozia da, mi nie da niestety) 🤷‍♀🤩

Hej. U nas znów noc do dupy. Dziś nas, a w sumie dzieciaki, odwiedzą tesciowie. Nie mam ochoty mówić im o fasolku, ale juz widać więc się okaże w trakcie czy się dowiedzą. Mdlosci jak zwykle takie ze lodowki nie mogę otworzyc. Na obiad kuchnia serwuje mielone z buraczkami. Od poniedziałku jestem sama z Potworkami w domu i juz mal stresa, ostatnio bardzo daja popalic.

U mnie nocka średnia. Ciągle mi nie wygodnie , wszytsko przeszkadza. Do tego dzieci miały koszmary więc od 3 ja spalam z córką u nas a mąż z synem u niego 🤦
Co do jedzenia. Ostatnio wsyztsjo mi rosnie w buzi.... Dziś na śniadanie zjadłam wczorajszy rosół i niby było ok ale już mi nie dobrze.

Wogole ciągle mi zimno. Ale to jak . Wieczorami aż dogrzeam się farelkiem bo się trzęsę . Czuję się ogólnie słabo .
W środę pierwsza wizyta i strasznie zaczynam się stresowac. Żeby było ok bo moje myśli mi w tym nie pomagają.
Idę wziasc kąpiel może się rozluznie 😃

Miłego dnia wam życzę 😃

reklama
Hej dziewczyny. Wczoraj zwariowany dzien-zakupy, dentysta. Zaliczylam rzyganko w centrum handlowym po wyjsciu z Sephora [emoji16] od wczoraj nie czuje bolu zoladka, ktore do tej pory nie odpuszczaly mnie (zaczynam sie martwic).
Dzis od 9 do 18 na studiach podyplomowych jestem... Cycki bola i jestem senna a poza tym nic...

Do góry