reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Super, że tak maluchy rosną, przykro, że nie wszystkim się udaje...
Ja dziś też po wizycie, według mojego ginekologa wszystko ok i nie ma się co przejmować młodsza ciąża i brakiem serduszka na tym etapie. Nawet mi skierowania na kolejne USG nie dał, bo miał pewność po becie chyba, że wszystko w porządku.
Sama nie wytrzymam i chyba prywatnie na USG pójdę, bo jakiś niedowiarek ze mnie.
Mam w tej ciąży taki dziwny układ, że prowadzący nie robi USG, tylko wysyła do pracowni gdzie indziej, w poprzedniej ciązy też prowadzonej w tej samej przychodni ginekolozka co wizytę robila USG, a tylko na prenatalne chodxilam gdzie indziej, gdzie niby lepszy sprzęt.

Nie stresuj się niepotrzebnie jak lekarz mówi z rok to jest ok [emoji6] Gdyby go coś niepokoiło to na pewno by Ci powiedział
Ale jak ma Cię to uspokoić to pewnie ze leć

No właśnie jakoś mega cicho dzisiaj. Prawie cały dzień przespałam [emoji23] Ale mój kończy pracę o 22, wróci do domku a na kolację zapiekanka ziemniaczana [emoji1786] Tak mnie naszło na zapiekankę, a jutro paluszki rybne [emoji7] Póki nie ma mdłości to trzeba koszystać [emoji23]
Ależ tu dzisiaj cisza dziewczynki. Jak się czujecie ? Wszystko dobrze u Was?

reklama
No właśnie jakoś mega cicho dzisiaj. Prawie cały dzień przespałam [emoji23] Ale mój kończy pracę o 22, wróci do domku a na kolację zapiekanka ziemniaczana [emoji1786] Tak mnie naszło na zapiekankę, a jutro paluszki rybne [emoji7] Póki nie ma mdłości to trzeba koszystać [emoji23]

Ja zajadam się frytkami i ciagle mi mało [emoji489]

Do góry