mic_ani
Fanka BB :)
Super informacja❤Hej, wszystko ok dziadyga tak rośnie że termin wciąż mi się przesuwa do przodu - obecnie 12 lipiec. Ma juz 2,5 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super informacja❤Hej, wszystko ok dziadyga tak rośnie że termin wciąż mi się przesuwa do przodu - obecnie 12 lipiec. Ma juz 2,5 cm
Super, że tak maluchy rosną, przykro, że nie wszystkim się udaje...
Ja dziś też po wizycie, według mojego ginekologa wszystko ok i nie ma się co przejmować młodsza ciąża i brakiem serduszka na tym etapie. Nawet mi skierowania na kolejne USG nie dał, bo miał pewność po becie chyba, że wszystko w porządku.
Sama nie wytrzymam i chyba prywatnie na USG pójdę, bo jakiś niedowiarek ze mnie.
Mam w tej ciąży taki dziwny układ, że prowadzący nie robi USG, tylko wysyła do pracowni gdzie indziej, w poprzedniej ciązy też prowadzonej w tej samej przychodni ginekolozka co wizytę robila USG, a tylko na prenatalne chodxilam gdzie indziej, gdzie niby lepszy sprzęt.
Mi ustaly mdlosci od dwoch dni i sobie wkrecam, dzis mam 9t4d...
Mam czarne mysli :/ a wizyta 30.12
Przynieśli Ci domownicy jakieś paskudztw... Też jestem chora niestety głowa mi pęka normalnieHej, @Zabajona jeśli jest tak jak mówisz to ja bym nie czekała.
Mnie zaczęło rozkładać. Siedzę non stop w domu i skąd przeziębienie ? Katar, stan podgorączkowy i wszystkie gnaty mnie bolą [emoji24]
Przynieśli Ci domownicy jakieś paskudztw... Też jestem chora niestety głowa mi pęka normalnie
Nie przejmuj się ja mdłości mam raz przez cały dzień, raz prawie w ogóle, a wymioty co kilka dni i wszystko jest w porządkuMi ustaly mdlosci od dwoch dni i sobie wkrecam, dzis mam 9t4d...
Mam czarne mysli :/ a wizyta 30.12
Ależ tu dzisiaj cisza dziewczynki. Jak się czujecie ? Wszystko dobrze u Was?
No właśnie jakoś mega cicho dzisiaj. Prawie cały dzień przespałam [emoji23] Ale mój kończy pracę o 22, wróci do domku a na kolację zapiekanka ziemniaczana [emoji1786] Tak mnie naszło na zapiekankę, a jutro paluszki rybne [emoji7] Póki nie ma mdłości to trzeba koszystać [emoji23]