reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
ze kontrolują wpisy na fb to już dawno wiadomo bo ludzi na L4 z wczasów zagranicych ściągali, a jako dowód i podstawe odebrania zasiłku pokazywane były zdjęcia z fb

Mi się wydaje że nic im do występów w tv na l4 w ciąży. Chyba że Paulina ma leżące l4
Nie musi mieć leżącego. Poczytałam teraz z ciekawości trochę i jestem pewna, że byłaby to podstawa do odebrania świadczenia. Nawet nie można w wolontariacie nic wykonywać, a wypowiadanie się w tv mogłoby być odebrane jako wypowiedz „eksperta” niezależnie czy robiłaby to jako „wolontariusz” czy odpłatnie.

Witajcie Brzemienne ;)
Tak mi się porobiło, że muszę co 2 godziny coś zjeść bo inaczej jest mi niedobrze i wytrzymać nie mogę. Kolacje jem o 19 ale koło 2-3 w nocy nadchodzi kryzys i potwornie mnie mdli, muszę iść coś zjeść. Ma ktoś tak?
Jakie plany na weekend ?
My w niedziele jedziemy do tesciow, w końcu ich powiadomimy.

tak mi się brzuch spiął, stwardnial, od wewnątrz takie uczucie rozpierania, przez skórę uczucie jakby mi się wygladzil od środka, podwozie mnie rozbolalo,

U mnie jest też tragedia, muszę non stop coś w buzi mielić bo inaczej mdli jak cholera ... w nocy nie mam siły wstać, ale woda i sucharki na nocnym stoliku przygotowane :) chciałabym, żeby już trochę przeszło bo mieszkanie wygląda tragicznie a ja nie mam siły nawet żeby pranie wstawić :/ ale jestem szczęśliwa :) zniosę wszystko ;)

reklama
Suri ale czujesz ze już tyjesz? Nie mówię o wzdęciach. Mi wywaliło taki bebech jak nie wiem. W sumie nie jem słodyczy i raczej jem tyle żeby przestało mdlic a nie pod korek a czuje jakbym już z 3kg przybrała.

Może zażyj nospe? Albo epumisan.
Ja mam lenia, Boziu nie wiem jak długo będę jeszcze pracować bo niemoc mnie straszna ogarnia :(

Przyznać się która dała się ponieść czarnemu Piątkowi i zaszalała z zakupami?

Do góry