reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ania cięzko powiedzieć jak długo. U mnie było bity tydzień jakieś chyba 2- 3tyg temu. Po tym cisza a teraz wieczorem mi sie włączają

reklama
Suri właśnie czytałam początek wątku i wyczytałam że pracujesz na call center w Lublinie. Call center mojego korpo jest w Lublinie i tak mnie oświeciło czy my może nie pracujemy w jednym korpo tylko w różnych "działach" czy jak to nazwać [emoji6]

Suri właśnie czytałam początek wątku i wyczytałam że pracujesz na call center w Lublinie. Call center mojego korpo jest w Lublinie i tak mnie oświeciło czy my może nie pracujemy w jednym korpo tylko w różnych "działach" czy jak to nazwać [emoji6]
ale by było 👽

Moim zdaniem jak najbardziej. A na pewno ktoś uprzejmie doniesie. A ciężko byłoby Ci później udowodnić, ze wystąpienie w śniadaniówce ma na Ciebie zdrowotny wpływ.
A to nie zależy od tego jakie jest zwolnienie ? Bo są zwolnienia na których mozna jedynie wyjść z domu do lekarza i gdzieś tam jeszcze i jest jeszcze drugi rodzaj zwolnień na których można trochę więcej

reklama
A to widzialyscie ? 🙄

Załączniki

• CD53DB01-4209-4021-A659-32A8A1709A0D.jpeg
    CD53DB01-4209-4021-A659-32A8A1709A0D.jpeg
    62,1 KB · Wyświetleń: 99
Do góry