reklama
Suri373
Fanka BB :)
napisz kiedy będzieszJa musze ruszyc na Lbn w niedziele, dokladnie do Krwiodastwa po nowa KrewKarte...
Suri właśnie czytałam początek wątku i wyczytałam że pracujesz na call center w Lublinie. Call center mojego korpo jest w Lublinie i tak mnie oświeciło czy my może nie pracujemy w jednym korpo tylko w różnych "działach" czy jak to nazwać [emoji6]
Suri373
ale by byłoSuri właśnie czytałam początek wątku i wyczytałam że pracujesz na call center w Lublinie. Call center mojego korpo jest w Lublinie i tak mnie oświeciło czy my może nie pracujemy w jednym korpo tylko w różnych "działach" czy jak to nazwać [emoji6]
Czy to jest ogólnopolska sieć sklepów?ale by było [emoji89]
Madzialena07
A to nie zależy od tego jakie jest zwolnienie ? Bo są zwolnienia na których mozna jedynie wyjść z domu do lekarza i gdzieś tam jeszcze i jest jeszcze drugi rodzaj zwolnień na których można trochę więcejMoim zdaniem jak najbardziej. A na pewno ktoś uprzejmie doniesie. A ciężko byłoby Ci później udowodnić, ze wystąpienie w śniadaniówce ma na Ciebie zdrowotny wpływ.
Drugie jest, ze możesz wychodzić, ale robić tylko to co niezbędne i przyczynia się do powrotu do zdrowia.A to nie zależy od tego jakie jest zwolnienie ? Bo są zwolnienia na których mozna jedynie wyjść z domu do lekarza i gdzieś tam jeszcze i jest jeszcze drugi rodzaj zwolnień na których można trochę więcej
reklama
Madzialena07