Suri373
Fanka BB :)
Ania jesteś z Lublina?Lublin w sercu Kocham ❤❤❤❤❤a DE w zasięgu wzroku ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania jesteś z Lublina?Lublin w sercu Kocham ❤❤❤❤❤a DE w zasięgu wzroku ...
Nie wiem co na to ZUS jak jesteś na l4... ;-)
Dziękuję kochana Hebame już mam i to w dodatku PolkeGusia 2106 a Ty się nie martw, tylko kombinuj hebamę bo słyszałam, że w DE to hotliwy towar ja oczywiście sobie przełożyłam poszukiwania na następny tydzień, ale sąsiadka miała bardzo duże problemy i mówiła, że jak się zrobi test o wyjdzie pozytywny to najpierw dzwoni się do hebamy a później do lekarza
Głowa do góry ! Będzie dobrze
Zawartość też będzie owulacja mogła się przesunąć, albo może coś nie dowidziałaDziękuję kochana Hebame już mam i to w dodatku Polke
Teraz czekam na zawartość jajaaa
Powiedziałam mojemu, jaka jest sytuacja, on jest bardzo wrażliwy, pyta mnie co chwilkę jak się czuje, boi się że się załamie chyba.
Spod Lbn, ale 5 pięknych lat spędzonych na studiach to mogę powiedzieć, że tak - Lublin mój domAnia jesteś z Lublina?
Skad dokladnie? Pytam bo ja obecnie rowniez mieszkam godzine drogi od Lublina. Dokladnie Radzyń [emoji16]Spod Lbn, ale 5 pięknych lat spędzonych na studiach to mogę powiedzieć, że tak - Lublin mój dom [emoji4]
Ja teżKa ostatniego big brothera oglądałam jak był gulczas i mauela
Moim zdaniem jak najbardziej. A na pewno ktoś uprzejmie doniesie. A ciężko byłoby Ci później udowodnić, ze wystąpienie w śniadaniówce ma na Ciebie zdrowotny wpływ.Serio??? Może się przyczepić?