Gusia 2106
Fanka BB :)
Tak że nazarlam że będę musiała się zakulac do łóżkaAaaaa weź się zjadłabym Boże takie sajgonki mniaaaaam
Smacznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak że nazarlam że będę musiała się zakulac do łóżkaAaaaa weź się zjadłabym Boże takie sajgonki mniaaaaam
Smacznego
Ja tez mam mdłości :/ nawet nie wiem czy jestem głodna czy nie... zjem mam mdłości, nie zjem tez mam... i coraz więcej wymiotów u mnie... leżę i czekam aż się skończy ten dzieńale mam. mdłości, mimo że. troszkę zjadłam, tak w granicach rozsądku, ale. mnie muli
To samo mowil lekarz... Pelen luz!!No Pani Kochana teraz sprobuj tylko się czymkolwiek zestresować . Pełen chill [emoji3590] Wiedziałam ze będzie dobrze
Przepadlam [emoji2371]
Ja przez cały dzień zjem tylko bułkę z serkiem topionym . Reszta mnie po prostu obrzydza. Ale jakoś spróbowałam i zjadłam 4 i bastaUwielbiam [emoji7] Ale od 2 dni nie mogę na nie patrzeć. Non stop mnie mdli, zmuszam się do jedzenia czegokolwiek. Powinnam mieć pełnowartościową dietę a nie mogę patrzeć na warzywa, owoce, nabiał i wieleee rzeczy. Masakra jakaś [emoji17]