Suri373
Fanka BB :)
grzeczniej bo jeszcze zdjęcie wstawieAaaaaa gon się małpo wredna daj ja zjem te co zostały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
grzeczniej bo jeszcze zdjęcie wstawieAaaaaa gon się małpo wredna daj ja zjem te co zostały
Ja dzisiaj płakałam na wiadomościach czy tam faktach - była mowa o emeryturach. Później o płaczący koali uwylam sięwłaśnie nastawilam Mama Mia, śpiewają piosenki ABBY które znam na pamięć i łzy mi lecą po policzkach..... może mi ktoś do cholery wyjaśnić DLACZEGO???
grzeczniej bo jeszcze zdjęcie wstawie
No nasze przyszłe emerytury to akurat jest powód do płaczuJa dzisiaj płakałam na wiadomościach czy tam faktach - była mowa o emeryturach. Później o płaczący koali uwylam się
No dawaj! moja lodówka ostatnio pęka w szwachpoczekaj jak j zjem coś na co Ty będziesz miała ochotę a w lodowce tego mieć nie będziesz
No nasze przyszłe emerytury to akurat jest powód do płaczu
No ja już nie oglądam żadnych wiadomości bo co by nie mówili to bek
Poczekam sobie na odpowiedni momentNo dawaj! moja lodówka ostatnio pęka w szwach