reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Czy wam też już tak wywaliło brzuch? Wagę mam tą samą a się nie dopinam w spodniach... (Też 8+) czy mój mały pasożyt wszystko zjada [emoji16] ale ta balon z przodu już mnie przeraża [emoji24][emoji2957]

No ja wyglądam dokładnie jak w cyklach bezowulacyjnych [emoji1787] Brzuch dosłownie jak balon i taki lekko twardy [emoji1787] Póki co ludzie myślą, że się znowu spasłam [emoji1787].

Pytanie z innej beczki : czy Wy też w ciąży tak często kichacie ? Ja po ok. 15 razy na dzień, aż czuję zakwasy następnego dnia ... Dziwne dla mnie, bo przed ciążą tak nie kichałam [emoji848]
Czy wam też już tak wywaliło brzuch? Wagę mam tą samą a się nie dopinam w spodniach... (Też 8+) czy mój mały pasożyt wszystko zjada [emoji16] ale ta balon z przodu już mnie przeraża [emoji24][emoji2957]

Ja mam teraz 6+3 i tez już się uwidacznia... co prawda mój nie wrócił jeszcze do formy po poprzedniej ciąży ale wcześniej to był luźny brzuszek a teraz jest już bardziej napiety i wystający... 🤭

Suri powiem Ci ze koło 2-3 w Nocy mój wkurw osiągnął szczyt. Ubrałam bluzkę na ramiączkach i same majtki, wysmarowałam sobie buzie mega tłustym kremem dla atopowcow, zakrecilam grzejnik,‚rozszczelniłam okno i jakoś w końcu zasnęłam :) kurna a ja jestem taki zmarzluch ze zawsze gruba piżama i skarpety. Za dnia dalej mi zimno ale jak się tak rozebrałam w nocy to jakby poczułam ulgę.

Kasia ja to samo, o drugiej wywietrzylam i dopiero zasnęłam.
I leżałam taka wkurwiona i się pytałam samej siebie "dlaczego do qrwy nędzy nie zrobiłam tego wcześniej tylko o 2?"

reklama
właśnie nastawilam Mama Mia, śpiewają piosenki ABBY które znam na pamięć i łzy mi lecą po policzkach..... może mi ktoś do cholery wyjaśnić DLACZEGO???

Do góry