reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja wogole nie ogarniam po co Litwina po co duphaston . Nigdy nie badałam progesteronu . Podziwiam ze Wy to ogarnięcie i macie w mire spokojne głowy

reklama
To super ze niektórzy mają bez tych jazd ciaze zazdroszczę ale tak pozytywnie 😬
Nie no chodziło mi czy przestałaś brać i dopiero zaszłaś czy bierzesz nadal ;) bo aż się wystraszyłam po Twoim wpisie, ze miałaś problem z progesteronem... ja brałam przez 3 tygodnie w lipcu na zatrzymanie laktacji. Ale w sumie badałam progesteron 1,5 tygodnia temu i było 50 wiec chyba jest ok 🤭

Nie no chodziło mi czy przestałaś brać i dopiero zaszłaś czy bierzesz nadal ;) bo aż się wystraszyłam po Twoim wpisie, ze miałaś problem z progesteronem... ja brałam przez 3 tygodnie w lipcu na zatrzymanie laktacji. Ale w sumie badałam progesteron 1,5 tygodnia temu i było 50 wiec chyba jest ok 🤭
Na pewno ok u ciebie ja ciągle biorę to inna sytuacja....

No to ja przełamie dzisiejszą złą passę.
Jestem po wizycie. Fasolka ma ponad 2 cm i podczas badania się ruszała wesoło. Serducho mocno pika i wszystko jest w najlepszym porządku.
Wg OM 8+2 a wg usg 8+4 (owu była wcześniej).
Mam kartę ciąży, wizyta za 3 tygodnie. No i jednak robimy prenatalne, bo wiek mnie do tego kwalifikuje.
Bardzo przyjemna wizyta :)
super! gratuluję 💞😍

reklama
O rany,ale się rozpisalyscie dziewczyny ;) byłam tu jakieś 200 stron temu i wybaczcie ale nie nadrobie.
Mam dzisiaj dzień jedzenia,jako że omijają mnie wszystkie złe objawy,martwię się że po ciąży będę wyglądać jak orka... akurat smażę naleśniki,z Nutellą i dżemem,będzie pysznie ;)
to będziemy dwie orki ;)
pożarłam miche pierogów ze skwarkami, ruskie z mięsem i z kapusta. Wszystkiego nie zjadłam, będę miała na noc albo na sniadanie :D

Do góry