reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja wogole nie ogarniam po co Litwina po co duphaston . Nigdy nie badałam progesteronu . Podziwiam ze Wy to ogarnięcie i macie w mire spokojne głowy

reklama
To super ze niektórzy mają bez tych jazd ciaze zazdroszczę ale tak pozytywnie 😬
Nie no chodziło mi czy przestałaś brać i dopiero zaszłaś czy bierzesz nadal ;) bo aż się wystraszyłam po Twoim wpisie, ze miałaś problem z progesteronem... ja brałam przez 3 tygodnie w lipcu na zatrzymanie laktacji. Ale w sumie badałam progesteron 1,5 tygodnia temu i było 50 wiec chyba jest ok 🤭

Nie no chodziło mi czy przestałaś brać i dopiero zaszłaś czy bierzesz nadal ;) bo aż się wystraszyłam po Twoim wpisie, ze miałaś problem z progesteronem... ja brałam przez 3 tygodnie w lipcu na zatrzymanie laktacji. Ale w sumie badałam progesteron 1,5 tygodnia temu i było 50 wiec chyba jest ok 🤭
Na pewno ok u ciebie ja ciągle biorę to inna sytuacja....

No to ja przełamie dzisiejszą złą passę.
Jestem po wizycie. Fasolka ma ponad 2 cm i podczas badania się ruszała wesoło. Serducho mocno pika i wszystko jest w najlepszym porządku.
Wg OM 8+2 a wg usg 8+4 (owu była wcześniej).
Mam kartę ciąży, wizyta za 3 tygodnie. No i jednak robimy prenatalne, bo wiek mnie do tego kwalifikuje.
Bardzo przyjemna wizyta :)
super! gratuluję 💞😍

reklama
O rany,ale się rozpisalyscie dziewczyny ;) byłam tu jakieś 200 stron temu i wybaczcie ale nie nadrobie.
Mam dzisiaj dzień jedzenia,jako że omijają mnie wszystkie złe objawy,martwię się że po ciąży będę wyglądać jak orka... akurat smażę naleśniki,z Nutellą i dżemem,będzie pysznie ;)
to będziemy dwie orki ;)
pożarłam miche pierogów ze skwarkami, ruskie z mięsem i z kapusta. Wszystkiego nie zjadłam, będę miała na noc albo na sniadanie :D

Do góry