Kasiaparasia
Fanka BB :)
Ja
Pierdziele kto ogląda Superwizjer na TVN?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mowisz o tych ‚odpadajacych’ cyckach ?Ja
Jak to zobaczylam, to aż mi się wymiotować zachcialo... ja rozumiem, ze dziewczyny chcą sobie coś poprawić, nie neguje, ale nie rozumiem jak można na tym oszczędzać... to jest kurde operacja i ciało obce... to musi być zrobione fachowo i najlepszymi preparatami. A ten widok był straszny... przecież można umrzec od takiego zakażeniaMadzialena tak... a raczej sączących się ranach i konieczności mastektomii.
Boziu dobrze ze z
Cycków jestem w miare zadowolona
I nic nie planuje przy nich majstrować.
A owulację? U mnie się spóźniła, albo jest coś nie tak.Ja miałam ost miesiączkę 28 września więc mam teraz 8t +
Serio też mam kichanie i też zastanawiało mnie dlaczegoNo ja wyglądam dokładnie jak w cyklach bezowulacyjnych [emoji1787] Brzuch dosłownie jak balon i taki lekko twardy [emoji1787] Póki co ludzie myślą, że się znowu spasłam [emoji1787].
Pytanie z innej beczki : czy Wy też w ciąży tak często kichacie ? Ja po ok. 15 razy na dzień, aż czuję zakwasy następnego dnia ... Dziwne dla mnie, bo przed ciążą tak nie kichałam [emoji848]