Gusia 2106
Fanka BB :)
Ja również dużo kicham ale i przed kichalam. Natomiast teraz zauważyłam że mam często czkawkeSerio też mam kichanie i też zastanawiało mnie dlaczego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również dużo kicham ale i przed kichalam. Natomiast teraz zauważyłam że mam często czkawkeSerio też mam kichanie i też zastanawiało mnie dlaczego
Hej. Kolejna noc wyjęta z życia...
Mały gorączkuje drugą dobę. Podejrzewam zęby, bo ślini się jak bernardyn. Ale od 1:30 do 5:00 nie spał. W sobotę czeka nas jeszcze impreza urodzinowa. Dziad już jutro kończy dwa latka.O masz a czemu ?
Kawał chłopa już ale się musi męczyć biedaczyskoMały gorączkuje drugą dobę. Podejrzewam zęby, bo ślini się jak bernardyn. Ale od 1:30 do 5:00 nie spał. W sobotę czeka nas jeszcze impreza urodzinowa. Dziad już jutro kończy dwa latka.
Ja tez tak mam u mnie 9t musiałam już kupić spodnie bez guzików i na gumceCzy wam też już tak wywaliło brzuch? Wagę mam tą samą a się nie dopinam w spodniach... (Też 8+) czy mój mały pasożyt wszystko zjada [emoji16] ale ta balon z przodu już mnie przeraża [emoji24][emoji2957]
Termin mam na 1 lipca.A na kiedy masz termin ? U mnie z @ wychodzi i tak mam w karcie póki co wpisane 06.07.2019 [emoji854]