Bo nie było po co .... Dziewczyny naprawdę niekiedy nic zrobić nie można to taka naturaTo co piszesz to straszne. Zastanawia mnie jedno: byl pecherzyk i cialko zolte a lekarz kazal czekac. Czemu wtedy nie pojechalas ba SOR kochana tylko czekalas?
No ale nie ma co rozdrapywac ran... Wspolczuje...
reklama
Niestety się zgadzam. Nie wszystkie ciąże da się uratować. Już tu pisałam, ze miałam podtrzymywaną ciążę, której nie dało się utrzymać. Tylko zamiast poronić w 9 tyg to poroniłam w 13tc... i tak lepiej, że natura za mnie zdecydowała niż jak ja bym musiała o tym zadecydować, bo np okazałoby się, ze dziecko nie ma szans na przeżycie.Bo nie było po co .... Dziewczyny naprawdę niekiedy nic zrobić nie można to taka natura
Gusia 2106
Fanka BB :)
Ja nigdy sobie nie zdawałam sprawy że tak dużo kobiet spotkało poronienie, zawsze myślałam że jestem w grupie kilku nieszczęśników... którzy mają jakieś zdrowotne problemy i muszą się u tym pogodzić...
Tyle przypadków... aż mnie serce boli...
Ten dzień nie był moim dobrym dniem...
A ty biezesz jakies leki? Robilas badania po poronieniu
Ja nigdy sobie nie zdawałam sprawy że tak dużo kobiet spotkało poronienie, zawsze myślałam że jestem w grupie kilku nieszczęśników... którzy mają jakieś zdrowotne problemy i muszą się u tym pogodzić...
Gusia 2106
Po poronieniu miałam badania na hormony tarczycę, wszystko było Okej. Powód poronienia 1/3 geny 1/3 hormony 1/3 natura tak mi powiedział.A ty biezesz jakies leki? Robilas badania po poronieniu
Teraz biorę progesteron, ltyroksyne, no i jod kwas
Mamalipcowa
Zaciekawiona BB
O rany,ale się rozpisalyscie dziewczyny byłam tu jakieś 200 stron temu i wybaczcie ale nie nadrobie.
Mam dzisiaj dzień jedzenia,jako że omijają mnie wszystkie złe objawy,martwię się że po ciąży będę wyglądać jak orka... akurat smażę naleśniki,z Nutellą i dżemem,będzie pysznie
Mam dzisiaj dzień jedzenia,jako że omijają mnie wszystkie złe objawy,martwię się że po ciąży będę wyglądać jak orka... akurat smażę naleśniki,z Nutellą i dżemem,będzie pysznie
Trochę rozumiem ale jest jedną opcja ze kobieta ma niski Progesteron wtedy zdrowa ciaza nie ma szans się utrzymać zymac ją pierwsza ciążę poronilam i do dziś pewna nie jestem czy dało by radę uratować moje dziecko ja mam problem z przysadka mózgowa muszę brać bromergon który obniza mi Progesteron. Po stracie dużo czytałam i dziewczyna z podobnym problemem napisala o tym w necie. Żaden lekarz mnir nie uprzedził przu drugiej ciąży od razi zrobiłam betę i Progesteron byl tak niski ze bez gadania dostałam leki, córka jest zdrowa udało się a luteina brałam prawie całą ciążę ...... Co więcej te leki nie zatrzymaja poronienia jeśli u organizm uzna ciążę za chora do porpnienia i tak dojdzie więc podsumowując moim skromnym oraz subiektywnym zdaniem pan doktor g...... Sie znaWiecie ja rozumiem trochę lekarzy, że dla nich poronienia to chleb powszedni. I że często dla nich ciąża do 12 tyg to nie ciąża. Oni się z tym stykają na co dzień. Ale dla kobiety II kreski na teście to już jej upragniony dzidziuś i tyle! I swoje poglądy lekarz powinien zachować dla siebie w takiej sytuacji zamiast straszyć pacjentkę. Swoją drogą powiedzcie mi co robi każda ciężarna jeśli zaczyna plamić? Leci na IP albo do swojego gina najszybciej jak się da. A on mi dziś wprost mówi, że on takich ciąż nie ratuje bo co się ma poronić i tak się poroni.
Madzialena07
A ile po braniu bromergonu zaszłaś w ciaze ?Trochę rozumiem ale jest jedną opcja ze kobieta ma niski Progesteron wtedy zdrowa ciaza nie ma szans się utrzymać zymac ją pierwsza ciążę poronilam i do dziś pewna nie jestem czy dało by radę uratować moje dziecko ja mam problem z przysadka mózgowa muszę brać bromergon który obniza mi Progesteron. Po stracie dużo czytałam i dziewczyna z podobnym problemem napisala o tym w necie. Żaden lekarz mnir nie uprzedził przu drugiej ciąży od razi zrobiłam betę i Progesteron byl tak niski ze bez gadania dostałam leki, córka jest zdrowa udało się a luteina brałam prawie całą ciążę ...... Co więcej te leki nie zatrzymaja poronienia jeśli u organizm uzna ciążę za chora do porpnienia i tak dojdzie więc podsumowując moim skromnym oraz subiektywnym zdaniem pan doktor g...... Sie zna
reklama
W trakcie teraz tez biorę nadal ale coraz mniejszą porcjeA ile po braniu bromergonu zaszłaś w ciaze ?