reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
No to ja przełamie dzisiejszą złą passę.
Jestem po wizycie. Fasolka ma ponad 2 cm i podczas badania się ruszała wesoło. Serducho mocno pika i wszystko jest w najlepszym porządku.
Wg OM 8+2 a wg usg 8+4 (owu była wcześniej).
Mam kartę ciąży, wizyta za 3 tygodnie. No i jednak robimy prenatalne, bo wiek mnie do tego kwalifikuje.
Bardzo przyjemna wizyta :)

Jestem po wizycie. Fasolka ma ponad 2 cm i podczas badania się ruszała wesoło. Serducho mocno pika i wszystko jest w najlepszym porządku.
Mam kartę ciąży, wizyta za 3 tygodnie. No i jednak robimy prenatalne, bo wiek mnie do tego kwalifikuje.
Noi super :) wspaniała wiadomość :)

Wiecie ja rozumiem trochę lekarzy, że dla nich poronienia to chleb powszedni. I że często dla nich ciąża do 12 tyg to nie ciąża. Oni się z tym stykają na co dzień. Ale dla kobiety II kreski na teście to już jej upragniony dzidziuś i tyle! I swoje poglądy lekarz powinien zachować dla siebie w takiej sytuacji zamiast straszyć pacjentkę. Swoją drogą powiedzcie mi co robi każda ciężarna jeśli zaczyna plamić? Leci na IP albo do swojego gina najszybciej jak się da. A on mi dziś wprost mówi, że on takich ciąż nie ratuje bo co się ma poronić i tak się poroni.

Super, dobre wieści zawsze mile widziane [emoji16]

reklama

Juuuuhu idealnie :) ja jestem ciekawa co mi jutro powie na NFZ 😱
Boziu 2 cm to już taki duży fasol ❤️❤️❤️

Do góry