reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Się kuuufa rozpisałas dzisiaj 😂
M zaspal i córka poszła do przedszkola po 9.
Mnie też się dobrze spało i nie udało mi się wybrać na pobranie krwi.
Teraz leżę. M zmienia armaturę nad wanną. Na obiad resztki z wczoraj i przedwczoraj.
Dzis jadę się spotkać z koleżanką. Będę szamac miche pierogów! Ale to dopiero pod wieczór.
A tak to nuuudaaaa. Zimno.

reklama
Ok ja się już dowiedziapam o co chodzi z tym luxmedem.
Wszystkie badania mam za darmo jak i prowadzenie ciąży. Jutro mam umówiona wizytę na NFZ ale mama właśnie dzwoniła ze zapisała mnie do swojej przychodzi na czwartek.
I tak się zastanawiam czy to nie za dużo wizyt w jednym tygodniu ? Jak Myślicie ?

Też mam w pracy pakiet Luxmed, ale potrącają mi chyba 30 zł więc pewnie tam nic nie mam. Znalazłam sobie zajęcie : zrobić jadłospis pod moje io i starać się go wdrażać [emoji1787] Dzisiaj mnie naszło na ryż z jabłkiem i cynamonem [emoji3059][emoji3059][emoji854]

Paulina ja sama nie wiem co robic. Bylam dzis zakonczyc szpitalne leczenie a on mnie na badania wysyla i cytologie i mowi o karcie ciazy za tydzien... Na 12 dopiero mam swojego prywatnego lekarza i jestem zakrecona...

Cześć dziewczyny. Wpadłam się pożegnać... Dzis od rana dostałam plamienia, teraz już mocnego krwawienia z silnym bólem. Wiedząc od kilku dni że ta ciąża nie ma szans każdy dzień był wyczekiwaniem ze stachem. Modlę się abym szybko zaszła w ponowna ciążę, i aby ona się dobrze zakończyła.

Wam moje drogie życzę nudnych ciąż i szczęśliwego rozwiązania [emoji3590] Będę do Was zaglądała, i za każdą z Was z osobna trzymała mocne kciuki żeby wszystko szło po Waszej myśli.

Jak tylko będę z upragnionej zdrowej ciąży wpadnę się pochwalić. Całuję [emoji3590][emoji8]

Cześć dziewczyny. Wpadłam się pożegnać... Dzis od rana dostałam plamienia, teraz już mocnego krwawienia z silnym bólem. Wiedząc od kilku dni że ta ciąża nie ma szans każdy dzień był wyczekiwaniem ze stachem. Modlę się abym szybko zaszła w ponowna ciążę, i aby ona się dobrze zakończyła.

Wam moje drogie życzę nudnych ciąż i szczęśliwego rozwiązania [emoji3590] Będę do Was zaglądała, i za każdą z Was z osobna trzymała mocne kciuki żeby wszystko szło po Waszej myśli.

Jak tylko będę z upragnionej zdrowej ciąży wpadnę się pochwalić. Całuję [emoji3590][emoji8]

Do lekarza nie idziesz???
Ale same złe wiadomości dzisiaj :( uwazajcie na siebie dziewczyny

reklama

Mam nadzieję kochana że wszystko ułoży się po Twojej myśli. 😔 Trzymam za Ciebie kciuki. Jest mi bardzo przykro :(

Do góry