reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
hahahha Natalia dobry śmietnik zapodalas. Też tak czasami jem ;) ale jednak na drugi dzień płatki albo owsianka żeby wydalic to jak najszybciej, bo się czuje przejedzona, zapchana i taka właśnie jedzeniowo zaśmiecona
Owsianka pomaga ? Ja czuje że miejsce w środku mnie się skończyło...a na nic się nie zapowiada

no mi pomaga, tak na spokojnie, z mlekiem gorącym, owocami wkrojonymi. Robię sobie taki detox po takich jazdach jedzeniowych

Ja miałam zawsze problemy z zaparciami i chociażbym ogórki kiszone popila maślankę to.za chiny nie ruszy
Sprobuj koktajl z jarmużu , kiwi , banana avokado limonki i jabłka . Podłej woda kokosowa albo aloesowa i zmiksuj . Ja dodaje jeszcze siemię lniane i latam do kibelka conajmniej 8 razy dziennie
Aaaaa i szpinak jeszcze

reklama
Sprobuj koktajl z jarmużu , kiwi , banana avokado limonki i jabłka . Podłej woda kokosowa albo aloesowa i zmiksuj . Ja dodaje jeszcze siemię lniane i latam do kibelka conajmniej 8 razy dziennie
Aaaaa i szpinak jeszcze
Jaki mix.... ja pamiętam jak mama nue kazała np wodą popijac niektórych rzeczy bo będzie" sraczka" jadłam piłam i nic🤣🤣

Do góry