reklama
Mieszkam na Podkarpaciu :-)O kurczę bliźniaki jak to straszy skąd takie przypuszczenia ? Lód ?!? To gdzie Ty mieszkasz ? Ja mieszkam w UK
Nie jest łatwo się pożegnać....nigdy się nie zaufa na 100 pr. Gdzieś z tyłu głowy siedziNigdy tego nie zapomnę ,ani mu nie zaufam,nie było zdrady fizycznej ,Ale psychiczna była, uwierz że latały krzesła w kuchni błagał i ryczał jak dziecko, ale co mam teraz zrobić? On wie ,że jeszcze się o czymś dowiem to pakuje się i się wynosi z domu.
u mnie już widać z przejedzeniaNo ja się zastanawiam od kiedy widać brzucho
Gusia 2106
Fanka BB :)
Ciąża spożywcza to u mnie też jest malo tego juz jakieś 2 h nie miałam nic w ustach więc już coś się chceu mnie już widać z przejedzenia
Paulina.zen
Nie nadrobię Was ząb cholerę a nie dawno wstaliśmy dopiero
Co do rodziny to ja z siostra jako takonutrzynujemybkontakt. Mamę mam kochana ale do wnuków tez się nie garnie .
Z teściami obym się często nie widywała .
Teściowa strasznie irytująca jest. Z teściem już były ostre wymiany zdań Hebronu drudzy mieszkają w obrębie 100 km wiec luz
Co do rodziny to ja z siostra jako takonutrzynujemybkontakt. Mamę mam kochana ale do wnuków tez się nie garnie .
Z teściami obym się często nie widywała .
Teściowa strasznie irytująca jest. Z teściem już były ostre wymiany zdań Hebronu drudzy mieszkają w obrębie 100 km wiec luz
Paulina.zen
Co do brzucha to u mnie już jest widoczny Pokaże Wam później foto
Gusia 2106
Supiii ! Nie mozem sie doczekaćCo do brzucha to u mnie już jest widoczny Pokaże Wam później foto
reklama