Juka69
Zaciekawiona BB
HahaJa to samooo, dzisiaj byla awantura bo mój kupił jakieś kwaśne z twardą skóra
Teraz musi uważać i smakować w sklepie każdy kupiony pomidor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahaJa to samooo, dzisiaj byla awantura bo mój kupił jakieś kwaśne z twardą skóra
Poprostu brać na wagę a nie paczkowane dostał dziś lekcjęHaha
Teraz musi uważać i smakować w sklepie każdy kupiony pomidor
Najgorsze jest to, ze wizyty jeszcze żadnej nie miałam 28 moja pierwsza, a ja się obżeram jak w 4/5 mcJa to samooo, dzisiaj byla awantura bo mój kupił jakieś kwaśne z twardą skóra
Nieplanowane dziecko to zawsze szok. Moje pierwsze było nieplanowane, przepłakane, a teraz za dziada dałabym sie pokroić. I choć nieraz mam go ochotę zamknac w rakiecie i wyslac w kosmos to i tak kocham tego oszołoma.[emoji6]Tu nie chodzi o nie Kochanie, bo życie bym oddała za moją obecną trójkę [emoji3059], tylko będąc zabezpieczonym od kilku miesięcy bez żadnych niespodzianek, a tu nagle masz ciąża przy antykoncepcji jak dotąd skutecznej [emoji849] to trochę szok jest. Już nie planowałam żadnej pociechy więcej i chciałabym aby kobiety które maja problem z zajściem zaszły zamiast mnie, ale niestety Bóg mnie nie posłuchał i wolał obdarzyć mnie tą istotą [emoji57]. Mam niestety mieszane uczucia ale każde dziecko Kocham ponad wszystko.
Pozwolisz Pani, ze pokłony będę oddawać. Ja prosta chłopka z pola[emoji14].Gastrofaza na wątku pełną gębą.
Dosłownie i w przenośni [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
ja wyszłam z biglicą na dwór, mam to wychodzę [emoji23], trochę mnie mróz rozruszal
W Lbn szklanka szklanka szklanka
strach chodzić
ale już nie wieje więc było całkiem przyjemnie
Oooo biglica, fiu fiu. Ja mam tylko prawieteriera Zimno w moim pięknym mieście, oj zimno, ale nie ma ostrzeżenia przed oblodzeniemGastrofaza na wątku pełną gębą.
Dosłownie i w przenośni
ja wyszłam z biglicą na dwór, mam to wychodzę , trochę mnie mróz rozruszal
W Lbn szklanka szklanka szklanka
strach chodzić
ale już nie wieje więc było całkiem przyjemnie
No i właśnie o to chodzi, tez teraz płacze po nocach i zastanawiam się czy podołam, ale wiem ze jak urodzę to odetchnę z ulgą .Nieplanowane dziecko to zawsze szok. Moje pierwsze było nieplanowane, przepłakane, a teraz za dziada dałabym sie pokroić. I choć nieraz mam go ochotę zamknac w rakiecie i wyslac w kosmos to i tak kocham tego oszołoma.[emoji6]Pozwolisz Pani, ze pokłony będę oddawać. Ja prosta chłopka z pola[emoji14].
Nawet wcześniej ci się odmieni. Stres wiadomo będzie zawsze, ale radośc przyjdzie zanim się zorientujesz[emoji6].No i właśnie o to chodzi, tez teraz płacze po nocach i zastanawiam się czy podołam, ale wiem ze jak urodzę to odetchnę z ulgą [emoji6].
Ja ogólnie strasznie boje się porodu i tego ze będzie coś nie tak, wiec może to jest tez powodem takich myśli.
O tak jeszcze żołądki są pyszne. Mój mąż jest specjalistą od wszelkiego rodzaju podrobowSpróbuj serduszek w sosie ! Są zajebiste
Zobacz załącznik 1048919J
Teraz czuje się spełniona [emoji16]