reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
W pierwszej ciąży brzuch był widoczny dopiero w ok 5mc a teraz jest 8 tydz a ja nie mam w czym chodzić. Mój mąż mówi , że już wyglądam inaczej . Obawiam się, że będę jak słoń tym razem.....

W pierwszej ciąży brzuch był widoczny dopiero w ok 5mc a teraz jest 8 tydz a ja nie mam w czym chodzić. Mój mąż mówi , że już wyglądam inaczej . Obawiam się, że będę jak słoń tym razem.....
No niektóre kobitki mają tylko piłkę w ciąży a ich cała figura prawie się nie zmienia. A niektóre idą po bandzie :D +30kg :) moja mama przed ważyła 49 kg a po 79 kg :D No ale mnie urodzila 4.350 kg :D

Paulina to nie źle.
U mnie podobnie
Ja leżę w sypialni, M w dziennym przed tv, a po środku Mati maluję kukurafy ;)

No niektóre kobitki mają tylko piłkę w ciąży a ich cała figura prawie się nie zmienia. A niektóre idą po bandzie :D +30kg :) moja mama przed ważyła 49 kg a po 79 kg :D No ale mnie urodzila 4.350 kg :D
W 1 ciąży przytyłam 11 kg syn ważył 3600 po porodzie zgubiłam wszystko + po karmieniu piersią z kolejne 10. Teraz to się w pracy długo nie ukryje.

reklama
hahahha Natalia dobry śmietnik zapodalas. Też tak czasami jem ;) ale jednak na drugi dzień płatki albo owsianka żeby wydalic to jak najszybciej, bo się czuje przejedzona, zapchana i taka właśnie jedzeniowo zaśmiecona

Do góry