Gusia 2106
Fanka BB :)
O ja pitole! Co za wonszPaulina jak to wstaliscie?
Dziewczyny ja mam ciąże spożywcza od kilku lat....
A teraz
Zobacz załącznik 1048897
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja pitole! Co za wonszPaulina jak to wstaliscie?
A teraz
Zobacz załącznik 1048897
Dlaczego bez pytania rozpowszechniasz moją podobiznę?[emoji23]Paulina jak to wstaliscie?
A teraz
Zobacz załącznik 1048897
No niektóre kobitki mają tylko piłkę w ciąży a ich cała figura prawie się nie zmienia. A niektóre idą po bandzie +30kg moja mama przed ważyła 49 kg a po 79 kg No ale mnie urodzila 4.350 kgW pierwszej ciąży brzuch był widoczny dopiero w ok 5mc a teraz jest 8 tydz a ja nie mam w czym chodzić. Mój mąż mówi , że już wyglądam inaczej . Obawiam się, że będę jak słoń tym razem.....
W 1 ciąży przytyłam 11 kg syn ważył 3600 po porodzie zgubiłam wszystko + po karmieniu piersią z kolejne 10. Teraz to się w pracy długo nie ukryje.No niektóre kobitki mają tylko piłkę w ciąży a ich cała figura prawie się nie zmienia. A niektóre idą po bandzie +30kg moja mama przed ważyła 49 kg a po 79 kg No ale mnie urodzila 4.350 kg