Karusia18192
Fanka BB :)
Ooo gdzie dokładnie?Mieszkam na Podkarpaciu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo gdzie dokładnie?Mieszkam na Podkarpaciu :-)
Ja rowniez jutro wracam do racjonalnego zywienia [emoji846] owoce, warzywa i duzo duzo wody!!Oooo drogie panie przesadziłam z jedzeniem. Od jutra rozsądek, warzywa, owoce i inne super zdrowia superfoody. W sumie wyglądam dokładnie jak ten wonsz[emoji52]
Dlaczego mi to robiszzzz....fryteczki zaraz obslinie pościelZobacz załącznik 1048919J
Teraz czuje się spełniona
Zobacz załącznik 1048919J
Teraz czuje się spełniona
Tu nie chodzi o nie Kochanie, bo życie bym oddała za moją obecną trójkę , tylko będąc zabezpieczonym od kilku miesięcy bez żadnych niespodzianek, a tu nagle masz ciąża przy antykoncepcji jak dotąd skutecznej to trochę szok jest. Już nie planowałam żadnej pociechy więcej i chciałabym aby kobiety które maja problem z zajściem zaszły zamiast mnie, ale niestety Bóg mnie nie posłuchał i wolał obdarzyć mnie tą istotą . Mam niestety mieszane uczucia ale każde dziecko Kocham ponad wszystko.Chyba ten tekst wskoczył pod inną osobę
Ja to samooo, dzisiaj byla awantura bo mój kupił jakieś kwaśne z twardą skóraJa to mam ssanie na pomidory, tonami bym jadła