reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
A będzie wszystko dobrze!Co nas nie zabije, to nas wzmocni ostatecznie minelo 5 miesięcy od cc i już 6+1 zobaczymy, co ma być to będzie
Gusia 2106
Miałam problemy z teściową ale to na początku. Ja z patologicznej rodziny, a mój z dobrego bogatego domu. Tesciowa pracuje w sądzie i tez tak podczas rozmów się zachowywała jakby dalej w pracy była.No właśnie zawsze traktowali mnie ok i sami zachowywali się inaczej, dopóki razem nie zamieszkalismy. Nie dalismy tez sobie narzucic ich zdania jeżeli chodzi o wychowywanie dzieci, i tu tez tesciowa baaardzo sie obrazila. Jej synowie nie sa wg mnie idealami, moj maz tez jest mega ciezkim człowiekiem. Ale sam zauwazyl po jakims czasie co wyprawia Jego mama i stoi zawsze za mna murem. Najbardziej w tym wszystkim zaluje, ze dzieci nie maja dziadkow
Paliliśmy kiedyś papierosy, mój 13 lat, ja 2. Przy obiedzie na urodzinach moja teściowa powiedziała przy 25 osobach z rodziny: " ja to myślałam że moj syn będzie mial taka kobietę co nie pozwoli mu palić, a nie razem będą". Czułam się jakbym dostała liścia. Po tym obiedzie się rozpłakałam ze nie nadaje się do tej rodziny. I że się rozejdziemy przez matke. Znaleźliśmy rozwiązanie. Wyjechaliśmy razem do dojczlandow
Karusia18192
To też sporo z nią przeszlas... Ja staram się nie przejmować, bo co mi to da? Wole jak sie piekli, bo mnie jej komentarze nie ruszają albo wrecz jej potrafię odpowiedziecMiałam problemy z teściową ale to na początku. Ja z patologicznej rodziny, a mój z dobrego bogatego domu. Tesciowa pracuje w sądzie i tez tak podczas rozmów się zachowywała jakby dalej w pracy była.
Paliliśmy kiedyś papierosy, mój 13 lat, ja 2. Przy obiedzie na urodzinach moja teściowa powiedziała przy 25 osobach z rodziny: " ja to myślałam że moj syn będzie mial taka kobietę co nie pozwoli mu palić, a nie razem będą". Czułam się jakbym dostała liścia. Po tym obiedzie się rozpłakałam ze nie nadaje się do tej rodziny. I że się rozejdziemy przez matke. Znaleźliśmy rozwiązanie. Wyjechaliśmy razem do dojczlandow
Gusia 2106
No ja nigdy nic nie odpowiedziałam, to wywołałoby burzę straszną. Jestem tam raz na 1-2 miesiące max 2 dni. Uśmiecham się i zawsze mówię że wszystko u nas okej.To też sporo z nią przeszlas... Ja staram się nie przejmować, bo co mi to da? Wole jak sie piekli, bo mnie jej komentarze nie ruszają albo wrecz jej potrafię odpowiedziec
Wkurwia mnie tylko to ze dla niej mój facet ma na każdej wizycie za długie paznokcie, i dlaczego nie był u dentysty? I czy na pewno ćwiczy kolano po operacji. Traktuje mnie jak nie wiem co.
mic_ani
I dużo kosztujeTe badania prenatalne, taki test z krwi matki tam jest wolne dna płodu i on wykrywa dużo wad
Gusia 2106
A dobrze wie że jej synuś jest uparty jak osioł. I ze moje gadania wystarcza, ona nie musi gadać o istotnych sprawachNo ja nigdy nic nie odpowiedziałam, to wywołałoby burzę straszną. Jestem tam raz na 1-2 miesiące max 2 dni. Uśmiecham się i zawsze mówię że wszystko u nas okej.
Wkurwia mnie tylko to ze dla niej mój facet ma na każdej wizycie za długie paznokcie, i dlaczego nie był u dentysty? I czy na pewno ćwiczy kolano po operacji. Traktuje mnie jak nie wiem co.
Madzialena07
Spoko dziewczyny, mój teść się wścieka na mnie i na jeszcze 2 swoje synowe, ze nie pasujemy do nich bo uwaga - jesteśmy z miasta ! A oni są ze wsi i my nie będziemy zapieprzac w polu jeszcze żeby on coś robił, on tylko wydaje polecenia co ma być zrobione my nie możemy wybrać innego zawodu, bo jak nie robimy w polu to jesteśmy księżniczki leniwe jedna synowa była ok, ale odkąd się okazało ze ma inne poglądy polityczne to tez już jest wykluczona ale on jest na tyle chorym człowiekiem, ze potrafi wziąć swojemu wnukowi telefon i rzucić nim o ziemie... a jego żona siedzi cicho, bo boi się zostać samaA dobrze wie że jej synuś jest uparty jak osioł. I ze moje gadania wystarcza, ona nie musi gadać o istotnych sprawach
Gusia 2106
No nie tylko u mnie sprawdza się " z rodziną najlepiej na zdjęciu "Spoko dziewczyny, mój teść się wścieka na mnie i na jeszcze 2 swoje synowe, ze nie pasujemy do nich bo uwaga - jesteśmy z miasta ! A oni są ze wsi i my nie będziemy zapieprzac w polu jeszcze żeby on coś robił, on tylko wydaje polecenia co ma być zrobione my nie możemy wybrać innego zawodu, bo jak nie robimy w polu to jesteśmy księżniczki leniwe jedna synowa była ok, ale odkąd się okazało ze ma inne poglądy polityczne to tez już jest wykluczona ale on jest na tyle chorym człowiekiem, ze potrafi wziąć swojemu wnukowi telefon i rzucić nim o ziemie... a jego żona siedzi cicho, bo boi się zostać sama
reklama
Byłam u dwóch lekarzy bo jeden do którego chodziłam od niepłodności jak się dowiedział że jestem w ciąży wiedział że mam niski progesteron kazał mi od razu przyjechać i widział jedno itd.O kurczę bliźniaki jak to straszy skąd takie przypuszczenia ? Lód ?!? To gdzie Ty mieszkasz ? Ja mieszkam w UK
Między czasie zapisałam się do takiego co chodziłam latami i z 1 ciąża i kontrolnie, ale z niepłodnością nie mógł sobie poradzić. W każdym razie pomyślałam że co mi szkodzi i on mi powiedział że widzi dwa zarodki że za duży przyrost bety bo w poniedziałek miałam 825 a w środę 2400 a z okresu wychodzi 5 tydzień.