reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

nie ma w sosie metaxa alkoholu, nie udało mi się dowiedzieć jakie są jego składniki ale wierz mi, że jak zabrali z karty to pisałam petycję o powrót, do tego sos winegre....
To jest połączenie który wrylo mi się głęboko w mózg

reklama
No właśnie zawsze traktowali mnie ok i sami zachowywali się inaczej, dopóki razem nie zamieszkalismy. Nie dalismy tez sobie narzucic ich zdania jeżeli chodzi o wychowywanie dzieci, i tu tez tesciowa baaardzo sie obrazila. Jej synowie nie sa wg mnie idealami, moj maz tez jest mega ciezkim człowiekiem. Ale sam zauwazyl po jakims czasie co wyprawia Jego mama i stoi zawsze za mna murem. Najbardziej w tym wszystkim zaluje, ze dzieci nie maja dziadkow
Miałam problemy z teściową ale to na początku. Ja z patologicznej rodziny, a mój z dobrego bogatego domu. Tesciowa pracuje w sądzie i tez tak podczas rozmów się zachowywała jakby dalej w pracy była.
Paliliśmy kiedyś papierosy, mój 13 lat, ja 2. Przy obiedzie na urodzinach moja teściowa powiedziała przy 25 osobach z rodziny: " ja to myślałam że moj syn będzie mial taka kobietę co nie pozwoli mu palić, a nie razem będą". Czułam się jakbym dostała liścia. Po tym obiedzie się rozpłakałam ze nie nadaje się do tej rodziny. I że się rozejdziemy przez matke. Znaleźliśmy rozwiązanie. Wyjechaliśmy razem do dojczlandow

Miałam problemy z teściową ale to na początku. Ja z patologicznej rodziny, a mój z dobrego bogatego domu. Tesciowa pracuje w sądzie i tez tak podczas rozmów się zachowywała jakby dalej w pracy była.
Paliliśmy kiedyś papierosy, mój 13 lat, ja 2. Przy obiedzie na urodzinach moja teściowa powiedziała przy 25 osobach z rodziny: " ja to myślałam że moj syn będzie mial taka kobietę co nie pozwoli mu palić, a nie razem będą". Czułam się jakbym dostała liścia. Po tym obiedzie się rozpłakałam ze nie nadaje się do tej rodziny. I że się rozejdziemy przez matke. Znaleźliśmy rozwiązanie. Wyjechaliśmy razem do dojczlandow
To też sporo z nią przeszlas... Ja staram się nie przejmować, bo co mi to da? Wole jak sie piekli, bo mnie jej komentarze nie ruszają albo wrecz jej potrafię odpowiedziec 🤣🤣🤣

To też sporo z nią przeszlas... Ja staram się nie przejmować, bo co mi to da? Wole jak sie piekli, bo mnie jej komentarze nie ruszają albo wrecz jej potrafię odpowiedziec 🤣🤣🤣
No ja nigdy nic nie odpowiedziałam, to wywołałoby burzę straszną. Jestem tam raz na 1-2 miesiące max 2 dni. Uśmiecham się i zawsze mówię że wszystko u nas okej.
Wkurwia mnie tylko to ze dla niej mój facet ma na każdej wizycie za długie paznokcie, i dlaczego nie był u dentysty? I czy na pewno ćwiczy kolano po operacji. Traktuje mnie jak nie wiem co.

No ja nigdy nic nie odpowiedziałam, to wywołałoby burzę straszną. Jestem tam raz na 1-2 miesiące max 2 dni. Uśmiecham się i zawsze mówię że wszystko u nas okej.
Wkurwia mnie tylko to ze dla niej mój facet ma na każdej wizycie za długie paznokcie, i dlaczego nie był u dentysty? I czy na pewno ćwiczy kolano po operacji. Traktuje mnie jak nie wiem co.
A dobrze wie że jej synuś jest uparty jak osioł. I ze moje gadania wystarcza, ona nie musi gadać o istotnych sprawach

A dobrze wie że jej synuś jest uparty jak osioł. I ze moje gadania wystarcza, ona nie musi gadać o istotnych sprawach
Spoko dziewczyny, mój teść się wścieka na mnie i na jeszcze 2 swoje synowe, ze nie pasujemy do nich bo uwaga - jesteśmy z miasta ! A oni są ze wsi i my nie będziemy zapieprzac w polu 😂 jeszcze żeby on coś robił, on tylko wydaje polecenia co ma być zrobione :D my nie możemy wybrać innego zawodu, bo jak nie robimy w polu to jesteśmy księżniczki leniwe ;) jedna synowa była ok, ale odkąd się okazało ze ma inne poglądy polityczne to tez już jest wykluczona ;) ale on jest na tyle chorym człowiekiem, ze potrafi wziąć swojemu wnukowi telefon i rzucić nim o ziemie... a jego żona siedzi cicho, bo boi się zostać sama

Spoko dziewczyny, mój teść się wścieka na mnie i na jeszcze 2 swoje synowe, ze nie pasujemy do nich bo uwaga - jesteśmy z miasta ! A oni są ze wsi i my nie będziemy zapieprzac w polu 😂 jeszcze żeby on coś robił, on tylko wydaje polecenia co ma być zrobione :D my nie możemy wybrać innego zawodu, bo jak nie robimy w polu to jesteśmy księżniczki leniwe ;) jedna synowa była ok, ale odkąd się okazało ze ma inne poglądy polityczne to tez już jest wykluczona ;) ale on jest na tyle chorym człowiekiem, ze potrafi wziąć swojemu wnukowi telefon i rzucić nim o ziemie... a jego żona siedzi cicho, bo boi się zostać sama
No nie tylko u mnie sprawdza się " z rodziną najlepiej na zdjęciu " :D

reklama
O kurczę bliźniaki :) jak to straszy skąd takie przypuszczenia :) ? Lód ?!? To gdzie Ty mieszkasz :) ? Ja mieszkam w UK :)
Byłam u dwóch lekarzy bo jeden do którego chodziłam od niepłodności jak się dowiedział że jestem w ciąży wiedział że mam niski progesteron kazał mi od razu przyjechać i widział jedno itd.
Między czasie zapisałam się do takiego co chodziłam latami i z 1 ciąża i kontrolnie, ale z niepłodnością nie mógł sobie poradzić. W każdym razie pomyślałam że co mi szkodzi i on mi powiedział że widzi dwa zarodki że za duży przyrost bety bo w poniedziałek miałam 825 a w środę 2400 a z okresu wychodzi 5 tydzień.

Do góry