reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Jezu ale mi się usnęło masakra :)
Wstałam biorę się szybko za spaghetti :)
Dziewczyny czy Wam też zdarzają się takie bóle podbrzusza miesiączkowe? I macie tak że np jednego dnia piersi bardzo bolą a innego wcale? Kurcze tak się boję kazdych dziwnych bóli
Tak kochana to normalne tez się stresowałam. Mnie taz bolą a na drugi dzień nic 🤔🤷🏻‍♂️

reklama
Pierwsze dwa tygodnie ciągle mnie bolała kocica jak na miesiączkę właśnie. Przeszło czasami coś zaboli ale rzadziej się zdarza. Chyba nie ma co panikować po prostu się rozszerza :)
Dziewczyny czy Wam też zdarzają się takie bóle podbrzusza miesiączkowe? I macie tak że np jednego dnia piersi bardzo bolą a innego wcale? Kurcze tak się boję kazdych dziwnych bóli

Ja juz się nauczyłam robić zakupy jak w niedzielę zamknięte. W dojczach ani jedna niedziela nie jest handlowa. I ludzie żyją.
A ja od 10 lat w UK mieszkam doslownie kolo supermarketu ktory jest w tyg otwarty 24 na dobe a w niedziele do 16 i juz psiocze ze nienawidze niedziel bo sklep mi wczesniej zamykaja i jak na zlosc zawsze czegos zapomne a potem jest za pozno.

Zrobię ten obiad i idę się położyć dalej . Bo jakiś rozlierdziel mam.

Ja przez to ze pracuje w handlu to te niedziele dla mnie jaka masakra. Po 12 h w pracy. A grudzień to już wogole porażka!!😱

Jutro chyba zrobię flaki na obiad bo mam taka ochotę ze mi jezyk uschnie

Bole miesiaczkowe sa normalne.

Natomiast u mnie nadal to brudzenie brazowe sie utrzymuje, raz sie rozjasnia raz znow ciemnieje. Mimo brania progesteronu. Nic dobrego to nie wrozy.
Wogole ten gin podejrzewa ze mam macice dwurozna, to moze byc tez powod tak wielu strat, wystarczy ze zaplodniona komorka sie zagniezdzi w zlym miejscu gdzie jest zle endometrium i siup, nie ma sie jak rozwijac. Ciekawa jestem jak ttm razem sie to wszystko zakonczy.

Cycki mają fazy wzrostu poczytaj w google. To normalka ze tak jest. Poziom progesteronu ma na to wpływ
Podbrzusze czuje tez od czasu do czasu. Takie dziwne ciągnięcia

reklama
A ja od 10 lat w UK mieszkam doslownie kolo supermarketu ktory jest w tyg otwarty 24 na dobe a w niedziele do 16 i juz psiocze ze nienawidze niedziel bo sklep mi wczesniej zamykaja i jak na zlosc zawsze czegos zapomne a potem jest za pozno.
Wow 24h na dobę. Przydałby mi się taki sklepik w tygodniu jak wcześniej wstaje :D

Do góry