reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
ja się cała ciąże smarowalam i nic nie było a jak brzuch opadł to mnie pooralo, nie patrzylo że się smarowalam. więc teraz mam to w d.

Dzien dobry :) ja po zadnej ciazy nie mam rozstepow a kremowanie u mnie nie wchodzi w gre, za to mam po przytyciu po antydepresantach i schudnieciu kiedy je odstawilam. Moze nie tragiczne ale sa na udach i piersiach. Tak ze... nie przewidzi sie raczej.

Taaaak właśnie o roztopach i trochę nawilżeniu :)
Juuhu 30 góra [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Pokaz ten olejek plis
Kosztowal mnie 14 zl i go zakupilam bo zauwazylam na cyckach jasne kreski [emoji1787] szybko sie wchlania i nie pozostawia tlustej warstwy
Screenshot_20191123-122834_Firefox.jpeg

Trzydziestki pjona zatem 💪 chciałabym w przyszłości coś na rozstępy, chociaż już trochę ich mam, szczególnie na pośladkach, schudłam 15kg a te gnoje nie chcą być mniej widoczne. Pewnie będę mieć ich dużo i bogato, a może powinnam uzupełniać kolagen? 🤔

zjadłam śniadanie, o 12.20, i wróciłam do łóżka :/
M gra. na czymś w dziennym, córka się bawi sama. A. ja mam w sypialni atmosferę snu dalej. Myślę o tej mojej pięknej Chorwacji że snu 😍😍

Jeszcze w ciąży nie byłam a jestem jak jeden wielki rozstęp. Smaruje się teraz ale nie sądzę że coś pomoże. To tak dla własnego spokoju, nic sobie nie zarzuce bo przecież smaruje

reklama
Do góry