reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej hej. Ja właśnie wróciłam z zakupów. Wiecie że do biedronki się nie dostałam? Zrobiłam trzy kółeczka i nie było gdzie zaparkować 🤣 a że ledwo mój żołądek daje radę, to odpuściłam. A teraz gotuję pysznyyyy żurek

reklama
Hej hej. Ja właśnie wróciłam z zakupów. Wiecie że do biedronki się nie dostałam? Zrobiłam trzy kółeczka i nie było gdzie zaparkować 🤣 a że ledwo mój żołądek daje radę, to odpuściłam. A teraz gotuję pysznyyyy żurek
To gdzie ta Biedra? W centrum stolicy? 🙃 byłam rano w Biedronce, istne dramaty się tam odbywają, jakaś wyprzedaż czy coś. Żurek jest super, zawsze ❤️ Ja właśnie wstawiłam buraki na barszcz czerwony 😌

Ja to sie boje tych niedziel z zamknietymi sklepami jak wroce do Polski... serio. Teraz nie ma dnia zebym nie byla w sklepie, nie potrafie zrobic zakupow na jakis dluzszy czas a jak mi jeszcze przyjdzie taki dzien ze sklepy sa nieczynne to nie wiem, bede lezec i kwiczec [emoji23] najwyzej zrobie zapas ziemniakow na 100 kg i 100 litrow oleju, beda frytki awaryjne.

Dziewczyny właśnie a jak z tym smarowaniem. Mi lekarz od razu powiedział że ze względu na duży rozmiar biustu to już powinnam się smarować od biustu do pupy cała. Mam ten olejek bb ale uzywam go tylko na noc, możecie polecić jakiś krem który nie pozostawia zapachu i szybko się wchłonie? Bb jest super ale dla mnie za ładnie pachnie nie chce czuć tego cały dzień bo kojarzy mi się z kąpielą i pójściem spać [emoji28]

Ja to sie boje tych niedziel z zamknietymi sklepami jak wroce do Polski... serio. Teraz nie ma dnia zebym nie byla w sklepie, nie potrafie zrobic zakupow na jakis dluzszy czas a jak mi jeszcze przyjdzie taki dzien ze sklepy sa nieczynne to nie wiem, bede lezec i kwiczec [emoji23] najwyzej zrobie zapas ziemniakow na 100 kg i 100 litrow oleju, beda frytki awaryjne.
Ja juz się nauczyłam robić zakupy jak w niedzielę zamknięte. W dojczach ani jedna niedziela nie jest handlowa. I ludzie żyją.

reklama
Dziewczyny czy Wam też zdarzają się takie bóle podbrzusza miesiączkowe? I macie tak że np jednego dnia piersi bardzo bolą a innego wcale? Kurcze tak się boję kazdych dziwnych bóli

Do góry