Madzialena07
Fanka BB :)
My już w sumie od dawna mamy wybrane Pola albo IgnaśDziewczyny a myslalyscie tak już tak po cichutku nad imieniem jak to by był chłopiec/dziewczynka ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My już w sumie od dawna mamy wybrane Pola albo IgnaśDziewczyny a myslalyscie tak już tak po cichutku nad imieniem jak to by był chłopiec/dziewczynka ?
Cos w tym jest-wczoraj poszlam na szybkie zakupy i spotykam kolezanke. Ta mi mowi "jej ale sie zmienilas, na cerze i oczy Ci blyszcza. Normalnie promieniejesz" a ja jej mowie, ze najwyrazniej powinnam chodzic bez makijaz, bo zakrywa mi naturalny urok [emoji1787]Dzień dobry laseczki !
Miałam się odzywać w pracy, w ogóle nie dałam rady
Teraz prosto z pracy przyjechałam do lekarza i czekam na wizytę żeby zrobić tą bete
Witam wszystkie nowe mamusie !
Jak wasze dolegliwości ? Mam nadzieję że wszystko u Was gra ! Ja oprócz małych kłuć i cycków nic nie odczuwam.
Ale jaja w pracy, bo szef mnie zapytał czy chce mu coś powiedzieć, a ja pytam co niby??A on że pięknie wyglądam i oczy mi błyszczą jakobym była w ciąży.
Kopara na ziemie mi spadła ![emoji122][emoji122] Brawo myślę, kur. Jasnowidz się znalazł I mówię jak będę to Ci powiem i uciekłam z biura
Cos w tym jest-wczoraj poszlam na szybkie zakupy i spotykam kolezanke. Ta mi mowi "jej ale sie zmienilas, na cerze i oczy Ci blyszcza. Normalnie promieniejesz" a ja jej mowie, ze najwyrazniej powinnam chodzic bez makijaz, bo zakrywa mi naturalny urok [emoji1787]
Hihi No to wygrała jak jeszcze będzie dziewczyna !Nie myśleliśmy nad imionami. Raczej poczekamy na ustalenie płci i wtedy zacznie się burza mózgów
Mówicie o jasnowidzach? W dniu gdy zrobiłam drugi test ciążowy byłam w odwiedziny u moich rodziców a Mama nagle: "śniło mi się, że jedna z moich córek zaszła w ciążę i urodziła dziewczynkę. Nie powiem która..." I w tym momencie świdrujące spojrzenie na mnie.
Ja sobie myślę, świetnie kur... Mam chyba kamerkę w domu albo co najmniej podsłuch...