We dwie zawsze raźniej, tym bardziej jak i wymiary wychodzą podobne, licząc ze pęcherzyk rośnie 1mm dziennie to mój powinien mieć dzisiaj jakoś 9mm ale jak jest to nie wiadomo Daj koniecznie znać w czwartek co wyszło u CiebieZa tydzien tez mam wizyte na NFZ po szpitalna... Niemniej licze ze czegos dowiem sie w czwartek i kolejna wizyta bedzie w grudniu na spokojnie[emoji846]
Tez widze ze podobnym trybem idziemy-cieszy mnie to [emoji6]
reklama
mic_ani
Fanka BB :)
8+56tc+2dni wg OM
mic_ani
To tak jak u mnie mam dziś 8+5 z usg 8+3A ja mam dziś 8+0 lub 7+6 wedlug owulacji bo gdybym na miesiaczke patrzyła to byłby 8+5/8+6. Ale zobaczymy jak z USG wyjdzie, bo w sumie to najwiarygodniejsze będzie.
montek.87
Ja mam taka apliakcje ktora mowi o dziecku, Mamie i TacieDziewczyny!! Musimy przestać się martwić!!! Każdej z nas wszystko pójdzie super i wszystko będzie dobrze! Koniec z czarnowidzctwem !!!! Cieszmy się każdą chwilą i czekamy za każdym kolejnym usg. Mam taką fajną aplikacje i zawsze ponosi na duchu. Co tydzień inna opowieść.
montek.87
Cos nie chce mi sie wierzyc w 1mm dziennie... W srode u mnie bylo 2mm a w poniedzialem 5mm a roznica 5 dni... Oczywiscie ze dam znac [emoji6]We dwie zawsze raźniej, tym bardziej jak i wymiary wychodzą podobne, licząc ze pęcherzyk rośnie 1mm dziennie to mój powinien mieć dzisiaj jakoś 9mm ale jak jest to nie wiadomo [emoji2372] Daj koniecznie znać w czwartek co wyszło u Ciebie [emoji8]
MoniA90
Hej Witaj wiesz ja też mam Córkę 6 letnią. Fajnie że jesteś z namiWitajcie dziewczyny, jestem tu nowa . Ja mam termin na 02.07 to moja druga ciąża Ale jakoś bardziej ją przeżywam niż pierwszą Mam 6 letnią córkę . Usg już było maluch ma ponad cm i serduszko bije jak ta lala . Mam nadzieję że będę mogła z Wami potrwać w tym oczekiwaniu . Pozdrawiam serdecznie
mic_ani
Z om wychodzi mi na 27 czerwiec ale mam dwóch chłopców którzy rodzili się zawsze w innym miesiącu niż miałam wyznaczony bo przenosilam Szymon termin na listopad urodzony w grudniu Filip termin na maj urodziny w czerwcu to pewnie będzie lipcoweMIC ani chyba prowadzisz
reklama