reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Za tydzien tez mam wizyte na NFZ po szpitalna... Niemniej licze ze czegos dowiem sie w czwartek i kolejna wizyta bedzie w grudniu na spokojnie[emoji846]
Tez widze ze podobnym trybem idziemy-cieszy mnie to [emoji6]
We dwie zawsze raźniej, tym bardziej jak i wymiary wychodzą podobne, licząc ze pęcherzyk rośnie 1mm dziennie to mój powinien mieć dzisiaj jakoś 9mm ale jak jest to nie wiadomo 🤷🏼‍♀️ Daj koniecznie znać w czwartek co wyszło u Ciebie 😘

reklama
Dziewczyny!! Musimy przestać się martwić!!! Każdej z nas wszystko pójdzie super i wszystko będzie dobrze! Koniec z czarnowidzctwem !!!! Cieszmy się każdą chwilą i czekamy za każdym kolejnym usg. Mam taką fajną aplikacje i zawsze ponosi na duchu. Co tydzień inna opowieść.
Ja mam taka apliakcje ktora mowi o dziecku, Mamie i Tacie
Screenshot_20191119-160408_Preglife.jpeg
Screenshot_20191119-160414_Preglife.jpeg
Screenshot_20191119-160419_Preglife.jpeg

We dwie zawsze raźniej, tym bardziej jak i wymiary wychodzą podobne, licząc ze pęcherzyk rośnie 1mm dziennie to mój powinien mieć dzisiaj jakoś 9mm ale jak jest to nie wiadomo [emoji2372] Daj koniecznie znać w czwartek co wyszło u Ciebie [emoji8]
Cos nie chce mi sie wierzyc w 1mm dziennie... W srode u mnie bylo 2mm a w poniedzialem 5mm a roznica 5 dni... Oczywiscie ze dam znac [emoji6]

Witajcie dziewczyny, jestem tu nowa ;). Ja mam termin na 02.07 to moja druga ciąża Ale jakoś bardziej ją przeżywam niż pierwszą 😁 Mam 6 letnią córkę ;). Usg już było maluch ma ponad cm i serduszko bije jak ta lala ;). Mam nadzieję że będę mogła z Wami potrwać w tym oczekiwaniu :). Pozdrawiam serdecznie
Hej Witaj wiesz ja też mam Córkę 6 letnią. Fajnie że jesteś z nami

reklama
Do góry