reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Heyy kobitki Boziuu ale się wątek rozkrecił heh
Uściski i dużo siły dla tych gdzie jednak nie bylo tyle szczęścia
Gratki dla nowych mamusiek
Kilka dni mnie nie było ehh ten pęcherz
Biorę kropelki Pani doktor ale cosik chyba nie działają dzisiaj kupiłam sobie 100% sok żurawiny pysk wykręca na wszystkie strony
I jak pozbyć się zaparć bo zaraz mnie rozsadzi

reklama
Heyy kobitki Boziuu ale się wątek rozkrecił heh
Uściski i dużo siły dla tych gdzie jednak nie bylo tyle szczęścia
Gratki dla nowych mamusiek
Kilka dni mnie nie było ehh ten pęcherz
Biorę kropelki Pani doktor ale cosik chyba nie działają dzisiaj kupiłam sobie 100% sok żurawiny pysk wykręca na wszystkie strony
I jak pozbyć się zaparć bo zaraz mnie rozsadzi
Współczuję pęcherza ;( mi lekarz powiedział że mam wypić 5l wody w ciągu dnia 😱 po dwóch dniach wszystkie bakterie się wypłukały i była ulga :) ale zaparcia też mi dokuczają i nie mam na to rady 😥

gorzej
trwałą sobie zrobiłam :D
wygladalam zajebiscie, bo miałam dosyć długie włosy, farbuje na czerwono i do tego piękne świeże loki 😍
Ale od września chyba włosy mi się wykruszyly i aktualnie muszę ściąć trwałą. Włosow już prawie nie mam, a te co mam kończą się na różnych długościach, najdłużej do uszu. Prosiłam fryzjerka żeby mi maxymalnie powycinala
Wow odważna!

Ja to czuje się i wyglądam tragicznie. Jeszcze trądzik mi straszny wyszedł. Nikt się u mnie nie domyśla raczej ;) dodatkowo cały czas mi się chce spać, dziś przyszłam po pracy i spałam 2 godziny. Masakra jakaś. I co zjem to bym najchętniej zwymiotowala. A apetyt mam...
Całkiem ta 2 ciąża inna od 1.

Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję, wszystkiego najnudniejszego w najbliższych miesiącach życzę 🙂
Matko dziewczyny, ciężko mi się tu nadrabia, te wiadomości tak się rozłażą, jednak kocham messenger i whatsapp za możliwość przewijania zamiast klikania strony kolejnej 🤣 może kiedyś się przeniesiemy, my z listopadowkami 2017 mamy grupę na whatsapp właśnie cały czas 🙂
Któraś z Was pytała już kiedyś o lekarza do którego chodzę w Krakowie i gdzie rodizlam. Ja chodzę do dr Moniki Pacek, Gabinety przy Bulwarze i serdecznie polecam. Bardzo dobry kontakt, sympatyczna kobieta. Jedyne co może być wadą, to że nie pracuje już w żadnym szpitalu. Ja pierwszy poród miałam wywoływany i chciałam na Kopernika, a oni powiedzieli mi że nie ma miejsca i żebym jechała szukać gdzie indziej... Byłam w 41+5 wtedy. Więc złożyło się tak że rodziła w szpitalu Siemiradzkiego. Doświadczenie kiepskie...

Co do pracy to u mnie też jest ciekawie bo zmieniłam ją w zeszłym miesiącu jestem na okresie próbnym do końca stycznia i zastanawiam się co ze mną będzie... najlepiej byłoby jak lekarz potwierdzi ciążę w przyszłym tygodniu żebym poszła na L4 bo nieraz muszę dźwigać ciężkie rzeczy po 15 do 20 kg a to raczej nie jest dobre... Ale martwię się tym trochę, o finanse też bo na umowie oczywiście najniższa a do ręki sporo więcej czego l4 mi nie uwzględni. Nie wiem jak to załatwić i zawalczyć o pełną kwotę na umowie...

Hej ja po badaniu. Serduszko bije pięknie.
Z om 8tc ale usg 6. To przez policystyczne jajkini wiec spoko, tak bylo tez przy Stasiu.
Imie mąż każe wybierac ale mnie nic nie przekonuje jeszcze. Choć jak uslyszalam serducho to może łatwiej mi będzie sie zdecydować 😉
Gratulacje 😀 u mnie wizyta dopiero 27.11 i wtedy też mam nadzieję posłuchać serduszka.

reklama
Ja to czuje się i wyglądam tragicznie. Jeszcze trądzik mi straszny wyszedł. Nikt się u mnie nie domyśla raczej ;) dodatkowo cały czas mi się chce spać, dziś przyszłam po pracy i spałam 2 godziny. Masakra jakaś. I co zjem to bym najchętniej zwymiotowala. A apetyt mam...
Całkiem ta 2 ciąża inna od 1.
U mnie identycznie z wyglądem. Czuję się jak potwór 🤣 u mnie objawy jak Twoje, senność głównie. Ja mam brak apetytu a za chwilę mdłości a potem zjadłabym wszystko, a jak zacznę jeść to już nie mam ochoty Hahaha 😜 ale cieszę się że teraz objawy inne bo w pierwszej ciąży non stop rzygalam 🤢

Do góry