reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzien dobry kolezankom. Dzisiejsza noc byla tych trudnych: co chwile sie budzilam, mialam dziwne sny oraz plaklam przez sen... Dzis chill zero badan, tylko czysty odpoczynek. O prosze, ja mam obrone z oligofrenopedagogiki za rok. Dokladnie 3 dni przed terminem porodu-to sie nazywa wstrzelic w termin!! [emoji846]

Wow naprawde[emoji847][emoji123][emoji178]

reklama
Kasiaparasia no nie chciał, mimo sexu w owu ciąża go rozwaliła. I niby nie obrażony ale wiesz, sam się nie odezwie, traktuje mnie jak powietrze, nie przytuli, o jakieś pytanie jak się czujesz co u ciebie to nawet nie wspomnę. Po 11 latach małżeństwa i wcześniej jeszcze 7 latach chodzenia to bardzo przykre. Nie wiem czy jestem w stanie przejść nad tym do porządku dziennego :(

Wow to juz kawalek drogi za wami wspolnej

Po takim czasie nie zawsze sa tylko motylki ...
My 14 lat razem ale rok po slubie

Dziendoberek :)

I u mnie powoli "zgodnie z planem" zaczyna sie cos rozkrecac. Dzis 5 tc, zaczynam czuc inaczej zapachy i slabo mi. Jeszcze zapewne tydzien i sie rozkreci na calego. Choc wolalabym nie :)

Suri przykro mi ze twoj maz ma takie podejscie. Pewnie mu przejdzie ale rozumiem ze teraz to bardzo przykre.

U mnie mdlosci dzien 1

Hej! Dołączam do lipcowych mamuś:). Bardzo dużo już napisalyscie, ale chyba nie nadgonię. U mnie to druga ciąża, mam w domu prawie dwuletniego Stasia. Widziałam ze u Was też nudności:sad: w gardle mam gule i nic nie mogę przełknąć. We wtorek pierwsza wizyta bo doktor była na urlopie. Ale byłam prywatnie na usg i w tamtym tygodniu bąbelek miał 4 mm:-) :)

Witaj, wiec razem we wtorek wizyte mamy;)

Suri - dlaczego nie chce drugiego? Co Ci powiedział ?
Mam jedna koleżankę, której facetowi odbiło jak zaszła w druga ciąże ( bo nie chciał) i przez całe 9 miesięcy był zimnym ch...m. Dopiero jak zobaczył młodego to się mu w końcu przestawiło w główce. Świata za nim nie widzi... ale koleżance w pamięci zostało jaki potrafi być ... :/
Mój się cieszy ALE ze względu na moja sporą nadwagę patrzy na wszystko co jem i już miałam swoje uwagi ze jak to będzie jak ja jeszcze przytyje... tez mi przykro. Zawsze ważyłam 59-62kg a teraz startuje z 80kg :( przed pierwsza ciąża leczyłam się dość długo hormonalnie i wtedy jiz przytyłam, później schudłam, po ciąży problemy z trzustka itd ale dla niego to nie jest wytłumaczenie tylko lenistwo. Po części się z nim zgodzę, ale jak patrzę ile je np moja teściowa która urodziła ich 3 a wyglada jak szparaga a ile jem ja ... to jednak życie jest niesprawiedliwe. Tak czy siak jak w poniedziałek będzie Ok na wizycie to naprawdę muszę iść do dietetyka i ustalić jakiś program jedzenia :/

W ciazy nie ma diet, kazda kobieta w ciszy jest piekna

reklama
Do góry