reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej, u nas dzisiaj dzień wariata bo mieliśmy dzisiaj z małym komisje we Wrocławiu, oczywiście pojechałam na pusty żołądek i już w pierszą stronę włączyło mi się ssanie, teraz się najadłam frytek z batatów - moje ulubione ciążowe jedzonko, i w końcu mam chwile wytchnienia, że mogę tu zajrzeć. Cały czas się zastanawiam który tak naprawde może być u mnie tydzień, w związku z tym, że test pozytywny wyszedł dopiero 3 dni po spodziewanej miesiączne i beta była wtedy poniżej 15. Nie wiem czy ta środowa wizyta nie będzie za szybko. Niby z om. wychodzi 7 tydzień, ale na moje oko to będzie coś koło 5 teraz..

reklama
Staram się Was jakoś nadrobić ale nie nadążam 🙈
Zastanawialiście się może nad płcią? Jak myślicie czy zachcianki w ciąży moga wskazywać na płeć dziecka?😂 Pamiętam jak byłam w ciąży z córką to nie mogłam się obejść bez czekolady i słodkiego i wszyscy mówili mi że będzie dziewczynka no i była 🤣 niby zabobony a może jednak coś w tym jest 😂

Jeju jak Wy dajecie radę z mdłościami... w pierwszej ciąży rwało mnie rano przy myciu zębów tylko. A teraz non stop mdli... jak żyć.
U mnie teraz dwa dni wolne..😁
Z zachcianek ciągle myślę o kebabie!😰

Jeju jak Wy dajecie radę z mdłościami... w pierwszej ciąży rwało mnie rano przy myciu zębów tylko. A teraz non stop mdli... jak żyć.
U mnie teraz dwa dni wolne..😁
Z zachcianek ciągle myślę o kebabie!😰
Oj też tak miałam w pierwszej ciąży... Na sam widok szczoteczki do zębów już miałam dość 😂 teraz jak narazie jeszcze żadnych mdłości nie mam... W sumie to oprocz tego że wszystkim co zjem mi się odbija to nie mam żadnych objawów...

Kasia88 ja w to niewierze. W pierwszej ciąży miałam ochotę na konkrety i teraz tez tak mam. Do słodkiego mnie nie ciagnie. Za to ogórki kiszone, śledzie, musztardę mogę jeść codziennie. Z pierwszej ciąży córka a byłam na milion procent pewna ze chłopak... teraz obstawiam druga dziewczynkę ale tylko dlatego ze koncepcja nie była planowana - w senie miało nie być jeszcze płodnych dni wiec
Musiały dolecieć plemniki x ;€

Kasia88 ja w to niewierze. W pierwszej ciąży miałam ochotę na konkrety i teraz tez tak mam. Do słodkiego mnie nie ciagnie. Za to ogórki kiszone, śledzie, musztardę mogę jeść codziennie. Z pierwszej ciąży córka a byłam na milion procent pewna ze chłopak... teraz obstawiam druga dziewczynkę ale tylko dlatego ze koncepcja nie była planowana - w senie miało nie być jeszcze płodnych dni wiec
U nas znowu z drugiej strony w sensie miały się już skończyć płodne a widocznie się nie skończyły 😂 ja chciałabym druga dziewczynkę a mąż chłopaka 😆 co będzie to będzie byle by zdrowe było i wszystko poszło bez komplikacji😊

Staram się Was jakoś nadrobić ale nie nadążam [emoji85]
Zastanawialiście się może nad płcią? Jak myślicie czy zachcianki w ciąży moga wskazywać na płeć dziecka?[emoji23] Pamiętam jak byłam w ciąży z córką to nie mogłam się obejść bez czekolady i słodkiego i wszyscy mówili mi że będzie dziewczynka no i była [emoji1787] niby zabobony a może jednak coś w tym jest [emoji23]
Ja na syna jadłam wszystko co słodkie. Głownie ananasy, jogurty kawowe i sok pomarańczowy. A teraz mnie ciągnie do śledzi, ryb i wszystkiego co śmierdzi[emoji23].
Ja w pierwszej ciazy bylam praktycznie pewna, ze bedzie chlopak. Tak czułam i tak jest. A teraz nie chcialam się nastawiać, ale mój mózg przesladuje mnie dziewczynką[emoji23].

reklama
Do góry