reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Jezuuu ale naskrobałyście. Ja dziś pierwszy dzień w pracy po L4 na młodego. Nogi mi wchodzą do du..y. Całkiem niedawno dopiero do domu wróciłam. Teraz oglądamy z synkiem Rio i leniuchujemy.

Witam nowe mamy [emoji3]

Co do książek to ja czytam prawie wszystko co mi wpadnie w ręce [emoji23] Bardzo lubię kryminały, książki z I i II wojna światowa w tle ( polecam Jeźdźca Miedzianego i kolejne tomy). Nie udało mi się jedynie przebrnąć przez Wilka z Wall Street, jak dla mnie strasznie dużo tam było sformułowań typowo giełdowych. Ale i czasem jakimś romansidłem nie pogardzę [emoji23]

reklama
Chyba zależy od lekarza na jakiego się trafi. Ja najpierw byłam prywatnie, a potem poszłam na nfz do lekarza, któremu naprawdę ufam. I jestem dużo bardziej zadowolona z wizyty na nfz. Wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone, nie byłam zbyta jak to się wydarzyło przy wizycie płatnej.
Ja mieszkam aktualnie w Niemczech, nie mam możliwości iść prywatnie.
Lekarz u którego byłam należy do tych którzy nie potwierdzają ciąży póki nie zobaczą oznak życia.

Hej, u mnie dzisiaj masakra. Co nie zjadlam to wymioty ... 😭 Wg aplikacji dzisiaj właśnie zaczęłam 7tc ... Czuję się jak wrak człowieka przez te wymioty... Byle do środy a potem mam nadzieję, że dostanę L4.

reklama
Do góry