reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dziewczyny bo nie dopytalam na wizycie lekarza, a wiem ze nieraz są wskazania do zażywania nospy, myślicie ze ona nie zaszkodzi? Tak mnie dzisiaj jajnik kłuje :/ a już się cieszyłam ze przeszły mi bóle brzucha, to zaczęło się kłucie w jajniku :(
Ja ostatnio brałam nospa, gdy miałam silne bóle żołądka. Lekarza też pytałam- nie ma przeciwwskazań do zażywania. Apap też można.

reklama
Noooo to czekamy na wieści 🥰

Dziewczyny powiedzcie mi bo wy wszystko wiecie . Co to może być. Brzuch ani nie boli ani nie kłuje, ale od wczoraj wieczora jakby się pompowal. Od góry brzucha takie dziwne uczucie jakby brzuch się napinal. To wzdęcia??

Też tak wczoraj miałam. Wydaje mi się że to wzdęcia i to normalne😊 Raz wzdęcia raz zaparcia 🤣

Wiki jesteś w ciąży więc będzie Cię kłuło, ciągnęło, bolało... wszystko normalne. Lepiej się przyzwyczaja do bólu, bo to dopiero niewinny początek a nie bez wskazań i porozumienia z lekarzem bierzesz tabsy. Przyzwyczajaj się do bólu ;)

Paulina miałam takie uczucie ostatnio. Ja bym powiedziała że dno macicy (które jak wiemy jest pod biustem) się rozpycha, może zwiększa się ukrwienie? Dziś już nie mam tego uczucia ale np nie mogę się zgarbic bo już mnie właśnie tu u góry pod biustem gniecie. W kolejnej ciąży też flaki inaczej się układają, przesuwają, a przecież choć ciąża wczesna to już tam się wszystko dzieje

reklama
Do góry