reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Pecherzyk mierzył 9,11 więc faktycznie końcówka 5. tygodnia. Bardzo mocno wierzę że maluszek się pojawi i będzie wszystko dobrze. Nie ma innej opcji
Wiesz, co... ja nawet nie wiem ile ma mój pęcherzyk. Pani doktor zapomniała zaznaczyć na zdjęciu i sobie później wróciła do aparatu i zmierzyła. Powiedziała "książkowy", a ja nie dopytałam ile ma :p
Może i dobrze, bo bym jeszcze zaczęła szukać w necie czy na pewno taki książkowy? ;)

Dobrze piszesz, teraz tylko trzeba nie dopuszczać do siebie wątpliwości :)
A jeszcze masz wizytę w mikołajki to będzie fajny prezent ;)

Witajcie dziewczyny [emoji846] mogę do Was dołączyć? Właśnie czekam w kolejce do lekarza i czytam wasz w sumie to już nasz wątek [emoji846] wygląda na to że termin mam na 14.07 wszystko się zaraz okaże [emoji846]
Jestem już mama 2latki i mam za sobą jedno poronienie więc licze na to że wszystko będzie dobrze...

Hej kasia

Wiesz, co... ja nawet nie wiem ile ma mój pęcherzyk. Pani doktor zapomniała zaznaczyć na zdjęciu i sobie później wróciła do aparatu i zmierzyła. Powiedziała "książkowy", a ja nie dopytałam ile ma :p
Może i dobrze, bo bym jeszcze zaczęła szukać w necie czy na pewno taki książkowy? ;)

Dobrze piszesz, teraz tylko trzeba nie dopuszczać do siebie wątpliwości :)
A jeszcze masz wizytę w mikołajki to będzie fajny prezent ;)
No właśnie wierzę mocno, że to będzie nasz mikołajkowy prezent. Zresztą, dlaczego ma być inaczej? Musi być dobrze, a po prostu wszystko się troszkę przesunęło.

A mi przełożyli wizytę z wtorku na dziś 😮 Ranyyy... strasznie się stresuje😔
Noooo to czekamy na wieści 🥰

Dziewczyny powiedzcie mi bo wy wszystko wiecie . Co to może być. Brzuch ani nie boli ani nie kłuje, ale od wczoraj wieczora jakby się pompowal. Od góry brzucha takie dziwne uczucie jakby brzuch się napinal. To wzdęcia??

reklama
Do góry