Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Wszystko dobrze. Serduszko już bije
Super gratulacje [emoji178]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko dobrze. Serduszko już bije
Wiesz, co... ja nawet nie wiem ile ma mój pęcherzyk. Pani doktor zapomniała zaznaczyć na zdjęciu i sobie później wróciła do aparatu i zmierzyła. Powiedziała "książkowy", a ja nie dopytałam ile maPecherzyk mierzył 9,11 więc faktycznie końcówka 5. tygodnia. Bardzo mocno wierzę że maluszek się pojawi i będzie wszystko dobrze. Nie ma innej opcji
Mi się śniła praca. Ze szef mnie wyzywał od sprzątaczek i płakałam i wyszłam z pracy
Beta ponad 500 [emoji846] w szpitalu jeszcze pobede przez weekend. Jutro znowu beta (bedzie porownanie do wczoraj) i usg. Na razie lekarz mowi ze wszystko jest OK, ale wczesna ciaza wymaga czasu
Witajcie dziewczyny [emoji846] mogę do Was dołączyć? Właśnie czekam w kolejce do lekarza i czytam wasz w sumie to już nasz wątek [emoji846] wygląda na to że termin mam na 14.07 wszystko się zaraz okaże [emoji846]
Jestem już mama 2latki i mam za sobą jedno poronienie więc licze na to że wszystko będzie dobrze...
Dobrze będzie kciukiA mi przełożyli wizytę z wtorku na dziś Ranyyy... strasznie się stresuje
No właśnie wierzę mocno, że to będzie nasz mikołajkowy prezent. Zresztą, dlaczego ma być inaczej? Musi być dobrze, a po prostu wszystko się troszkę przesunęło.Wiesz, co... ja nawet nie wiem ile ma mój pęcherzyk. Pani doktor zapomniała zaznaczyć na zdjęciu i sobie później wróciła do aparatu i zmierzyła. Powiedziała "książkowy", a ja nie dopytałam ile ma
Może i dobrze, bo bym jeszcze zaczęła szukać w necie czy na pewno taki książkowy?
Dobrze piszesz, teraz tylko trzeba nie dopuszczać do siebie wątpliwości
A jeszcze masz wizytę w mikołajki to będzie fajny prezent
Noooo to czekamy na wieściA mi przełożyli wizytę z wtorku na dziś Ranyyy... strasznie się stresuje
Te sny sa okropne[emoji23][emoji23]