montek.87
Fanka BB :)
A warto sobie tym zawracac glowe?Mnie znowu z pracy atakują i tak się zastanawiam czy odpisywać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A warto sobie tym zawracac glowe?Mnie znowu z pracy atakują i tak się zastanawiam czy odpisywać
U mnie było 5+6 i była dzidzia i serduszko także jest szansa, ze zobaczyszKoniec 5tc więc dziś raczej nie usłyszę serduszka...
Niby tez tak może być eh...Paulina, Natalia właśnie przeczytałam że to pieczenie to też może być zgaga
NieA warto sobie tym zawracac glowe?
Będzie wszystko dobrze!A mi przełożyli wizytę z wtorku na dziś Ranyyy... strasznie się stresuje
A weź ich olej ciepłym moczem. Teraz najważniejsza jesteś Ty i MaluszekMnie znowu z pracy atakują i tak się zastanawiam czy odpisywać
Który dokładnie? Ja mam na 1 lipca, dziś wychodzi 7+29 t
9 TC bedzie 25 listopada teraz jeszcze 7
A weź ich olej ciepłym moczem. Teraz najważniejsza jesteś Ty i Maluszek