reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Mogę powiedzieć tylko na podstawie testów owulacyjnych i obserwacji - mogła się przesunąć ale niz więcej niż 2-3 dni
Nie mam doświadczenia, ale zarówno owulacja mogła sie przesunąć, jak i do zagnieżdżenia mogło dość po paru dniach. Na tym etapie obraz USG też może nie być dokładny.
Ważne aby się dobrze rozwijało i na kolejnym USG był widoczny wzrost.

Postaraj się oszczędzać i przede wszystkim nie dobieraj sobie do głowy, że coś pójdzie nie tak.

reklama
Nie mam doświadczenia, ale zarówno owulacja mogła sie przesunąć, jak i do zagnieżdżenia mogło dość po paru dniach. Na tym etapie obraz USG też może nie być dokładny.
Ważne aby się dobrze rozwijało i na kolejnym USG był widoczny wzrost.

Postaraj się oszczędzać i przede wszystkim nie dobieraj sobie do głowy, że coś pójdzie nie tak.
Następna wizyta 6.12. Wierzę, że ma będzie dobrze. Teraz u mnie bardzo dużo się dzieje, muszę wyluzować i się uspokoić. Aparat usg nie był najlepszej jakości, więc lekarz mnie uspokajał. Za trzy tygodnie zobaczę serduszko.

Następna wizyta 6.12. Wierzę, że ma będzie dobrze. Teraz u mnie bardzo dużo się dzieje, muszę wyluzować i się uspokoić. Aparat usg nie był najlepszej jakości, więc lekarz mnie uspokajał. Za trzy tygodnie zobaczę serduszko.

No to nic tylko czekać i dbać o siebie. Ja już trochę wyluzowalam . Chociaż schizy miałam okropne.

U mnie w razie co na bank cesarka bo mialam juz 2. Wiec tez conajmniej 2 tyg wczesniej czyli poczatkiem lipca.
Moj pierwszy syn mial byc z poczatku stycznia, urodzil sie 3tyg wczesniej 15 grudnia. 2 syn termin byl na 4 czerwca urodzil sie 6 czerwca. 3 syn termin mialam na 9 maja a jest z 14 kwietnia.
Teraz termin na 20.

A kiedy mialas ost cc?

U mnie pierwszy porod sn. Potem cc bo dziecko bylo posladkowo. 3 pprod cc z wyboru plus potem doszlo ze maly ma hipotrofie i problemy zdrowotne wiec czy tak czy owak by bylo. I teraz juz wiekszej mozliwosci nie mam tym bardziej ze moj najmlodszy dzis konczy 7 miesiecy wiec tez cesarka byla dopiero co...

Tak za krotko po cc jestes ale przezyjesz do konca
Ja z synem zaszlAm 6 mscy po cc , powinni ci co Usg dopochwowe ribic , Uk oposcilam hsk crka miala 6 mscy wiec ya druga ciaza juz byla w de

Tez nie jestem na grupie na fb[emoji4]. Mam paranoje ze mi sie w profilu wyświetli i rodzina zobaczy wczesniej niz mam to w planach[emoji12].

Co do porodu, to chcialabym SN, ale nie wiem jak bedzie bo pierwsze było CC.

Chodzą za mną śledzie. Tak bym zjadla[emoji33]. Ogolnie mnie na ryby bierze.

Mnie bulki bulki bulki chleb chleb caly bochen[emoji85][emoji85]

Cześć dziewczyny!
W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski, chociaż ta druga taka bledziutka. We wtorek byłam u gina ale ten tylko pokazał na usg czarna kropkę i powiedział że to może być ciąża ale nie musi. Wczoraj zrobiłam betę i dzisiaj wynik 1200. Także jestem w ciąży. Nie wiem czy się bardziej cieszę czy boję ( pomimo że ciąża planowana). Mam już 2 dzieci :córka 15 syn 8, zawsze marzyłam o trójce dzieci ale jakoś zawsze "coś" przeszkadzalo- praca, mieszkanie itp.

No to super maluszek wdomu rodzenstwo pomoze;)

reklama
Do góry