Paulina.zen
Fanka BB :)
Nooo robię tak z 4-5 razy dziennieDokladnie
Trza duzo owocow by zribic kupke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo robię tak z 4-5 razy dziennieDokladnie
Trza duzo owocow by zribic kupke
Ja tak samo...Nooo robię tak z 4-5 razy dziennie
Termin mam na 29 czerwca wg OM to wpisałam się na lipcowki hi hi hi tak cos czuje ze w lipcu najwyżej bede pierwsza rozpakowana z NasWow to ty lipcowka tez jezcze ?
Termin mam na 29 czerwca wg OM to wpisałam się na lipcowki hi hi hi tak cos czuje ze w lipcu najwyżej bede pierwsza rozpakowana z Nas
9 TC bedzie 25 listopada teraz jeszcze 7W Sumie super ze juz 9 tc )
Też tak mam..... Ale mam tez taki dziwny piekący ból i jakby ciągle pusto na żołądku . A brzuch jak napompowanyNoooo to czekamy na wieści
Dziewczyny powiedzcie mi bo wy wszystko wiecie . Co to może być. Brzuch ani nie boli ani nie kłuje, ale od wczoraj wieczora jakby się pompowal. Od góry brzucha takie dziwne uczucie jakby brzuch się napinal. To wzdęcia??
Koniec 5tc więc dziś raczej nie usłyszę serduszka...Ktory masz dzus ? Ja wtorek 6+4 chyba juz serce...