Karusia18192
Fanka BB :)
Przy dwójce dzieci nie mogę sobie pozwolić na leżenie. Będę się oszczędzać ile będę mogła.A co to jest to tylkozgiecie???
Czemu nie masz opcji leżenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy dwójce dzieci nie mogę sobie pozwolić na leżenie. Będę się oszczędzać ile będę mogła.A co to jest to tylkozgiecie???
Czemu nie masz opcji leżenia?
Mi powiedział, że no-spę mogę ale doraźnie. Magnez b6 za to trzy razy na dobęOgólnie to bez wskazania lekarza (czyli na własną rękę) odradza się przyjmowanie jakichkolwiek leków w ciąży. Wiem, że Nospa i Paracetamol uważane są za bezpieczne środki do stosowania w ciąży, ale i tak mówi się, że powinny być zalecone przez lekarza (lub chociaż z nim skonsultowane) i przyjmowane wyłącznie w sytuacji "wyższej konieczności".
Dziś mi wychodził 5+5, a na usg 4+6Ja nie wiem czy bede rodzila w tym szpitalu co obecnie jestem. Z racji usuniecia miesniaka poprzez CC to naturalnymi silami nic nie pojdzie. Ale wiem,ze lekarza tutaj sa uprzejmi jesli chodzisz do nich na wizyty a nie prywatnie.Kurczatko, ja mam luteine pod jezyk 3x2. Oby bylo tylko lepiej. Moja Mama miala tylozgiecie macicy i o zadnym poronieniu nie bylo mowy (nie ukrywajmy ze 30 lat temu raczej medycyna byla do tylu). Tydzien mlodsza, w sensie zle policzone? Trzeba byc dobrej mysli i do przodu [emoji846]
Duże masz dzieci czy malutkie?Przy dwójce dzieci nie mogę sobie pozwolić na leżenie. Będę się oszczędzać ile będę mogła.
Córka 3 latka, synek 2 latkaDuże masz dzieci czy malutkie?
Też mam tyłozgięcie i lekarz nic mi nie mówił że jest ryzyko poronienia, syn urodził się po terminie i jest zdrowy.Po wizycie masakra mam tyłozgięcie macicy a więc i większe ryzyko poronienia, pęcherzyk jest młodszy o tydzień, wogóle to mam doła, bo nie ma opcji leżenia u mnie. Kolejna wizyta w Mikołaja. Umrę z nerwów przez te trzy tyg
A nie ma szans, że ciąża jest po prostu młodsza niż wstępnie wyliczyłaś? Owulacja mogła się przesunąć czy miałaś monitorowany cykl?Ja już po jednym poronieniu jestem, a tyłozgięcie pojawiło mi się teraz, prawdopodobnie po porodzie. Martwię się, że pęcherzyk jest mniejszy niż powinien być.
No mi powiedział, że jest dużo większe ryzyko. Mam bardzo uważać i się oszczędzać, robić wszystko dwa razy wolniej. Do tego magnez 3 razy dziennieTeż mam tyłozgięcie i lekarz nic mi nie mówił że jest ryzyko poronienia, syn urodził się po terminie i jest zdrowy.
Mogę powiedzieć tylko na podstawie testów owulacyjnych i obserwacji - mogła się przesunąć ale niz więcej niż 2-3 dniA nie ma szans, że ciąża jest po prostu młodsza niż wstępnie wyliczyłaś? Owulacja mogła się przesunąć czy miałaś monitorowany cykl?
Powiedzialabym "zdarza sie" ale sie nie znam. Mi tez lekarze mowia ze ciaza jest wczesniejsza niz obliczenja. Niby 5+0 a wg usg jest wczesniej... Na weekendzie dowiem sie ile jest roznicyDziś mi wychodził 5+5, a na usg 4+6