reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Cześć Dziewczyny,
U mnie spanie do 6-tej, bez przerw ale za to z głupimi snami.
Znowu mam żółwie tempo jeśli chodzi o zbieranie się do wyjścia.
Miłego dnia wszystkim!

Ktora mi wczoraj przepowiedziala serek na sniadanie?! Jak zwykle bufet szpitalny "rozpieszcza" na normalnej diecie [emoji846]
Udanego a przede wszystkim spokojnego dnia

Hej ja dopiero przed chwilą wstałam, nie mogę w nocy usnąć a później z rana tragedia żeby się obudzić :/ miłego dnia dla wszystkich 😘

Hej dziewczyny czy, któraś boli żołądek ... kurde ja mam tak , ze ni to.piecze ni boli ni to ból jak na głód..... męczy w nocy męczy w dzień raz dobrze raz gorzej... czuje się jak wzdety balon

reklama
dzień dobry ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Współczuję chorób starszakow. Moja się póki co tfu tfu trzyma.
Montek masz się jak podkarmic? Ktoś cię odwiedza z wałówką porządną?
Myślę że lepiej ze cie trzymają niż jakby cię mieli w drzwiach obsługiwać albo na dobę i won. Przynajmniej masz pewność że się Tobą zajęli. Bardzo się cieszę że nie masz już tych plamien. Dobrze zrobiłaś że nas nie sluchalas i pojechalas.

Wiki ja mam to samo. Dziś na szczęście córka mnie obudziła więc może już nie zasnę i przestawie się zpowrotem tem na ludzkie godziny spania i wstawania.

Paulina siedzi ci praca w głowie to Ci się później śni. Ja dziś zamierzam wziąć się za książkę która pożyczyłam zanim dowiedziałam się o ciąży. Widzę to tak: ja, stół z jedzieniem, wiadro gorącej herbaty, wersaleczka, kocyk i książka.
Na dworze jest tak ciemno że rolet można nie odslaniac 🤢

Do góry