reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

a jeszcze gin mi dziś pwoiedział że przyjmowanie witamin dla kobiet w ciązy moze potęgować mdłości, wiec jeśli potwornie męczą to mozna odstawić i brac sam kwas foliowy dla kobbiet w ciązy

reklama
a jeszcze gin mi dziś pwoiedział że przyjmowanie witamin dla kobiet w ciązy moze potęgować mdłości, wiec jeśli potwornie męczą to mozna odstawić i brac sam kwas foliowy dla kobbiet w ciązy
Tylko kwas foliowy biore ale 2 x dziennie, witamin nie biore zapytam 25 listopada o witaminki.

Suri gratki wiesci z wizyty :)

Co do witamin tez to slyszalam ze poteguja. Ja w ciazy ostatniej bralam osobno kwas foliowy, wit d, magnez, b6 i b12. Jednak mdlosci mimo to mialam i to praktycznie calutka ciaze. Tym razem lykam tylko kwas foliowy.

Coś w tym jest, bo jak mam rano połknąć te witaminy to aż mnie w gardle ściska. Jakbym miała jakiś podświadomy odruch obronny ;)
Mam w domu sam kwas foliowy więc gdyby było krytycznie to najwyżej na chwilę odpuszcze suplementy.

Hej, ja od 4 mam pobudkę. Córa zaczęła gorączkować. No masakra jakaś. Od września non stop chorujemy. Już wczoraj było super, wieczorem zero kaszlu. Nie mam pojęcia skąd ta temperatura.

reklama
Pospalam dzis do 5:30. Wstalam i stwierdzilam ze te sledzie które mialam zjesc na kolacje zjem jednak na sniadanie[emoji23]. Taki mily początek dnia.

Do góry