reklama
kasiunia2124
Fanka BB :)
Tylko kwas foliowy biore ale 2 x dziennie, witamin nie biore zapytam 25 listopada o witaminki.a jeszcze gin mi dziś pwoiedział że przyjmowanie witamin dla kobiet w ciązy moze potęgować mdłości, wiec jeśli potwornie męczą to mozna odstawić i brac sam kwas foliowy dla kobbiet w ciązy
Zabajona
Suri gratki wiesci z wizyty
Co do witamin tez to slyszalam ze poteguja. Ja w ciazy ostatniej bralam osobno kwas foliowy, wit d, magnez, b6 i b12. Jednak mdlosci mimo to mialam i to praktycznie calutka ciaze. Tym razem lykam tylko kwas foliowy.
Co do witamin tez to slyszalam ze poteguja. Ja w ciazy ostatniej bralam osobno kwas foliowy, wit d, magnez, b6 i b12. Jednak mdlosci mimo to mialam i to praktycznie calutka ciaze. Tym razem lykam tylko kwas foliowy.
Coś w tym jest, bo jak mam rano połknąć te witaminy to aż mnie w gardle ściska. Jakbym miała jakiś podświadomy odruch obronnya jeszcze gin mi dziś pwoiedział że przyjmowanie witamin dla kobiet w ciązy moze potęgować mdłości, wiec jeśli potwornie męczą to mozna odstawić i brac sam kwas foliowy dla kobbiet w ciązy
Mam w domu sam kwas foliowy więc gdyby było krytycznie to najwyżej na chwilę odpuszcze suplementy.
Karusia18192
Hej, ja od 4 mam pobudkę. Córa zaczęła gorączkować. No masakra jakaś. Od września non stop chorujemy. Już wczoraj było super, wieczorem zero kaszlu. Nie mam pojęcia skąd ta temperatura.
reklama