reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Spoko dziewczyny wrzuciłam wiadomość o glukozie bo chciałam zobaczyć czy któraś miała podobny wynik
Tam cała noc mnie suszylo A woda niegazowana mi nie przechodzi przez gardło tylko gazowaną niestety herbata z cukrem więc dlatego taki wynik mi wyszedł

Limonka No nie dziw się, przy Pomiarze glukozy trzeba być na czczo. Także wynik jest zafałszowany :/

Suri gratuluje :) ja idę w poniedziałek i tez będę miała 6+3 wiec liczę ze już usłyszę [emoji173]️

Spoko dziewczyny wrzuciłam wiadomość o glukozie bo chciałam zobaczyć czy któraś miała podobny wynik
Tam cała noc mnie suszylo A woda niegazowana mi nie przechodzi przez gardło tylko gazowaną niestety herbata z cukrem więc dlatego taki wynik mi wyszedł

Ojjj to ja się na tym nie znam wogole

Niestety równiez nie mam pojęcia.. ja robiłam tylko krzywą cukrową z badań na cukier więc nie mam bladego pojęcia :(

Przy konsultacji powiedz lekarzowi, że nie byłaś w pełni na czczo. Ewentualnie powtórz glukozę w inny dzień. W czasie ciąży i tak pewnie będziesz robić krzywą cukrową aby wykluczyć jakieś problemy.

Jako ciekawostkę dodam, że parę tygodni temu braliśmy naszego zwierzaka na badanie krwi. Był ładnie na czczo od wieczora, nad ranem spryciarz znalazł sobie dwa kawałki suchej karmy (wygrzebał spod lodówki) i zjadł. Glukoza wyszła ponad normę... Na wszelki wypadek powtórzyliśmy i było ok.
Jak widać, łatwo zafałszować wynik glukozy.

Limonka No nie dziw się, przy Pomiarze glukozy trzeba być na czczo. Także wynik jest zafałszowany :/

Suri gratuluje :) ja idę w poniedziałek i tez będę miała 6+3 wiec liczę ze już usłyszę [emoji173]️

Trzymam kciuki 😁 U mnie wizyta 20.11 wg aplikacji będzie to 7tc(6+3). Ale mnie dzisiaj suszy. Wczoraj też - wypiłam prawie 3l wody 🤣

reklama
Do góry