Paulina.zen
Fanka BB :)
Sa widzialne als np w kwestii glukozy nie pomoge. Natomiast zazdrosze Twojej dzisiejszej zupy-ja mialam krupnik z marchewka [emoji1787]
Ja tez z krupnikiem dzisiaj szalałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sa widzialne als np w kwestii glukozy nie pomoge. Natomiast zazdrosze Twojej dzisiejszej zupy-ja mialam krupnik z marchewka [emoji1787]
Gratulacje kochana! Wspaniała wiadomość ❤Wszystko dobrze. Serduszko już bije
Spoko dziewczyny wrzuciłam wiadomość o glukozie bo chciałam zobaczyć czy któraś miała podobny wynik
Tam cała noc mnie suszylo A woda niegazowana mi nie przechodzi przez gardło tylko gazowaną niestety herbata z cukrem więc dlatego taki wynik mi wyszedł
Niestety równiez nie mam pojęcia.. ja robiłam tylko krzywą cukrową z badań na cukier więc nie mam bladego pojęciaSpoko dziewczyny wrzuciłam wiadomość o glukozie bo chciałam zobaczyć czy któraś miała podobny wynik
Tam cała noc mnie suszylo A woda niegazowana mi nie przechodzi przez gardło tylko gazowaną niestety herbata z cukrem więc dlatego taki wynik mi wyszedł
Przy konsultacji powiedz lekarzowi, że nie byłaś w pełni na czczo. Ewentualnie powtórz glukozę w inny dzień. W czasie ciąży i tak pewnie będziesz robić krzywą cukrową aby wykluczyć jakieś problemy.Spoko dziewczyny wrzuciłam wiadomość o glukozie bo chciałam zobaczyć czy któraś miała podobny wynik
Limonka No nie dziw się, przy Pomiarze glukozy trzeba być na czczo. Także wynik jest zafałszowany :/
Suri gratuluje ja idę w poniedziałek i tez będę miała 6+3 wiec liczę ze już usłyszę [emoji173]️
I pewnie beda narastaja wraz z przyrostem hormonow. Szczyt przypada na okolo 10tc, powinny lekko odpuszczac po 12tc ale to tez nie zawsze.A kiedy te mdlosci przechodza bo z dnia na dzien są gorsze[emoji1785]