Karusia18192
Fanka BB :)
Extra który tydzień Ci wychodzi?Wszystko dobrze. Serduszko już bije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Extra który tydzień Ci wychodzi?Wszystko dobrze. Serduszko już bije
Super wiadomość. GratulacjeWszystko dobrze. Serduszko już bije
Dobrze rozumiem, że piłaś słodka herbatę przed badaniem krwi?No to odebrałam wczoraj wyniki
HCV reaktywny
Glukoza 102
I jakieś bakterie w moczu
Pozostałość wporzadeczku
Tylko martwi mnie glukoza czy ktoś wie jak to zbić zaznaczę że to ja się do tego przyczyniłam bo kupiłam herbatę z cukrem no ale tak mną rzucało że musiałam
Sa widzialne als np w kwestii glukozy nie pomoge. Natomiast zazdrosze Twojej dzisiejszej zupy-ja mialam krupnik z marchewka [emoji1787]Chyba moje posty są nie widzialne
Oj boli Boli.. A dziś spędziłam 6 godzin siedząc masakra. Leżę odpoczywam A Mąż zajmuje się Córką.Dziewczyny czy Was przy kichaniu tak mocno ciągnie w pachwinach/podbrzuszu ? Albo jak szybko wstaniecie ? Ja dzisiaj cały dzień śpię
Ja ten widzę zaraz poszukam reszty. Ale tu dzisiaj ogólnie cicho i pustoChyba moje posty są nie widzialne