reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Cześć dziewczyny!
W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski, chociaż ta druga taka bledziutka. We wtorek byłam u gina ale ten tylko pokazał na usg czarna kropkę i powiedział że to może być ciąża ale nie musi. Wczoraj zrobiłam betę i dzisiaj wynik 1200. Także jestem w ciąży. Nie wiem czy się bardziej cieszę czy boję ( pomimo że ciąża planowana). Mam już 2 dzieci :córka 15 syn 8, zawsze marzyłam o trójce dzieci ale jakoś zawsze "coś" przeszkadzalo- praca, mieszkanie itp.
Gratulacje! Ciesz się :) fajną będziesz mieć różnice wieku między dziećmi. Jedno pójdzie na studia a drugie do żłobka :)

Lekarz mowi ze ciaza jest mloda i jakby nie patrzec-to sie zgadza. Wg lekarza do zagniezdzenia doszlo miedzy 3-4.11. I teraz patrzcie:
5.11 beta negatywna
8.11 beta 44
12.11 beta 141,30
14.11 beta 300
No to na moje oko bardzo dobry przyrost.
Nie wiem od czego to zależy, że jedni startują z 20-40 a inni od razu mają sto lub więcej. Ale normy są bardzo szerokie i ważne, ze się w nich mieścimy :)

No to odebrałam wczoraj wyniki
HCV reaktywny
Glukoza 102
I jakieś bakterie w moczu
Pozostałość wporzadeczku
Tylko martwi mnie glukoza :-( :( czy ktoś wie jak to zbić zaznaczę że to ja się do tego przyczyniłam bo kupiłam herbatę z cukrem no ale tak mną rzucało że musiałam

Kochana ja wczoraj robiłam bete 355,0 okres jak w zegarku 11 go zawsze i owulacja zazwyczaj 29
U mnie okres mial byc 9, owulacja 26. Zdaniem lekarza zagniezdzenie doszlo po 10 dniach. Uff a juz sie balam ze ja jestem takim przypadkiem
Ja jestem juz w 7 :) mam juz za soba usg z bijącym serduszkiem teraz IDE 25 listopada to juz będzie 9 tydzień. Przyrost jest dobry jutro Cie wypisza;)
Aha, rozumiem. Mam nadzieje ze jutro pojde do domu choc moga zostawic na jeszcze jedna dobe.

Beta 300, jutro powtorka. Lekarz mowi ze to jest bardzo wczesna ciaza. Zyczyl jak najlepiej. Zastanawia mnie fakt, jak to jest ze niektore maja tak wysoka bete a ja tak niska...
Ale Ty przecież jesteś dopiero 7 dni po terminie miesiączki, to nie oczekuj bety niewiadomo jakiej :p przecież mieścisz się w widełkach jak najbardziej. Przyrost tez jest dobry :)

reklama
Do góry