Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja u Karoliny nie jestem
W sumie pamietam ze pojawila sue tu raz postanowila zalozyc grupe i wiekszosc tam poszla,,,
Mi narazie dobrze tu,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja u Karoliny nie jestem
Ona już chodzi ale myśle ze jak dobrze pójdzie to w poniedziałek już ja zaprowadzę
A to pewnie ja się nigdzie nie przenoszęW sumie pamietam ze pojawila sue tu raz postanowila zalozyc grupe i wiekszosc tam poszla,,,
Mi narazie dobrze tu,
Zazdroszcze jak ma sie dobrze zgrana rodzine. U mnie to kazdy sobie... Dlatego swieta to czas siedzenia za stolem i wzajemnego oskarzania sie...My 21/12 jedziemy do wloch do rodzinki , jak co rok
No to masZ luz
Moja tez chodzi 9-15, ale Syn w domu z tym ze ma drzemke wiec tez leze
Zazdroszcze jak ma sie dobrze zgrana rodzine. U mnie to kazdy sobie... Dlatego swieta to czas siedzenia za stolem i wzajemnego oskarzania sie...
Zazdroszcze jak ma sie dobrze zgrana rodzine. U mnie to kazdy sobie... Dlatego swieta to czas siedzenia za stolem i wzajemnego oskarzania sie...
Jak narazie to praktycznie siedzę drugi tydzień w domu 3 dni byłam w pracy i urlop i na urlopie ospa po raz drugi