reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja jakbym byla w Pl to pewnie spedzalabym swieta z siostra a tak to zawsze jestesmy sami. Choc moj maz ma tutaj 2 siostry i brata to wszyscy sa miedzy soba jakos skloceni, jedna siostra nie przyjdzie bo jest druga itd. Wiec od 9 lat jak tu zyje swieta spedzamy sami najpierw we 3, potem we 4, w tym roku pierwszy raz w 5 z najmlodszym krolewiczem a w przyszlym to kto wie [emoji23]

Hmmmm tzn ciezkie pojecie czy Moja zgrana,,;(
Ze str mojej raczej nie ... klotnia poszlo o majatek babci [emoji25]
Str meza super sa na szczescie
U mnie tez zawsze rodzinnie ale w tym roku każdy sobie. Mama już ma chyba dość wszystkich po kolei. Brat ma pierdolnieta żona i wkurwiaja we dwoje wszystkich dookola[emoji23]
Ale chyba z siostra zrobimy sobie wspólne święta. Chociaż nie ukrywam ze zrobiłabym w domu sama
Haha. U mnie najstarszy jest dziadek, ktory od kilku lat uwaza ze wszyscy chca go otruc, zabic i inne rzeczy. Wiec swieta sa zabawne. Czlonkowie rodziny albo cwaniaki, albo chamy... Jednostki sa zyczliwe. Rodzina meza rowniez idealna nie jest. Na pokaz super, pozniej niezbyt...

Haha. U mnie najstarszy jest dziadek, ktory od kilku lat uwaza ze wszyscy chca go otruc, zabic i inne rzeczy. Wiec swieta sa zabawne. Czlonkowie rodziny albo cwaniaki, albo chamy... Jednostki sa zyczliwe. Rodzina meza rowniez idealna nie jest. Na pokaz super, pozniej niezbyt...

Hahahahhhh ja swoich dziadków mam daleko ale w styczniu jadę na szkolenie do warszawy to pewnie odwiedzę

reklama
Mi 10/7 ... syn 22/6, jesli bede miec cc a 95% tak to mozliwe porod tez czerwiec lub poczatki lipca
U mnie w razie co na bank cesarka bo mialam juz 2. Wiec tez conajmniej 2 tyg wczesniej czyli poczatkiem lipca.
Moj pierwszy syn mial byc z poczatku stycznia, urodzil sie 3tyg wczesniej 15 grudnia. 2 syn termin byl na 4 czerwca urodzil sie 6 czerwca. 3 syn termin mialam na 9 maja a jest z 14 kwietnia.
Teraz termin na 20.

Do góry