reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja jak pomyśle ze mam się widzieć z ojcem mojego A to aż mnie telepie 🤷🏻‍♂️🤭

W sumie Ja rodziny nie mam ze str mojej ,,, moji sie rozwiedli jak bylam mala
Mama odeszla 2004 rak
Mam dwie suostry to z nimi klotnia
Od dawna zyje ns emigracji, pierw wlochy potem Uk i teraz niemcy
Jakos bardziej ciagnie mnie na wlochy bo tAm bliscy ludzie duzo lat spedzonych , super ze mam super tesciow ufff[emoji23][emoji23]
Ale ucze dzieci polskiego

reklama
U mnie w razie co na bank cesarka bo mialam juz 2. Wiec tez conajmniej 2 tyg wczesniej czyli poczatkiem lipca.
Moj pierwszy syn mial byc z poczatku stycznia, urodzil sie 3tyg wczesniej 15 grudnia. 2 syn termin byl na 4 czerwca urodzil sie 6 czerwca. 3 syn termin mialam na 9 maja a jest z 14 kwietnia.
Teraz termin na 20.

Tak u mnie tez dwie cc ... te 95% to taki przedluzany u mnie na 100% ze trzecue cc🤣🤣🤣

Ja pierwsze cc bo lozysko przodujace bylo
Drugi e cc bo porod byl za wczesnie po cc
Miedzy corka sunem 15 mscy roznica

Tak u mnie tez dwie cc ... te 95% to taki przedluzany u mnie na 100% ze trzecue cc[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ja pierwsze cc bo lozysko przodujace bylo
Drugi e cc bo porod byl za wczesnie po cc
Miedzy corka sunem 15 mscy roznica
U mnie pierwszy porod sn. Potem cc bo dziecko bylo posladkowo. 3 pprod cc z wyboru plus potem doszlo ze maly ma hipotrofie i problemy zdrowotne wiec czy tak czy owak by bylo. I teraz juz wiekszej mozliwosci nie mam tym bardziej ze moj najmlodszy dzis konczy 7 miesiecy wiec tez cesarka byla dopiero co...

Tez nie jestem na grupie na fb[emoji4]. Mam paranoje ze mi sie w profilu wyświetli i rodzina zobaczy wczesniej niz mam to w planach[emoji12].

Co do porodu, to chcialabym SN, ale nie wiem jak bedzie bo pierwsze było CC.

Chodzą za mną śledzie. Tak bym zjadla[emoji33]. Ogolnie mnie na ryby bierze.

U mnie pierwszy porod sn. Potem cc bo dziecko bylo posladkowo. 3 pprod cc z wyboru plus potem doszlo ze maly ma hipotrofie i problemy zdrowotne wiec czy tak czy owak by bylo. I teraz juz wiekszej mozliwosci nie mam tym bardziej ze moj najmlodszy dzis konczy 7 miesiecy wiec tez cesarka byla dopiero co...
Jak dajesz rade w ciazy z taką gromadką?

reklama
Do góry