reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
🤣🤣🤣🤣🤣 dzisiaj robiłaś???

@Zabajona ja tak przy pierwszej ciąży chciałam córkę. I bardzo się cieszyłam ze będzie Julka. Przy drugiej byłam pewna ze będzie córka i jest Zośka. A teraz jakiś ani przeczucia i byleby zdrowe było 🤷🏻‍♂️

Dlco do forum to ja tez z sentymentu tu. Ze starsza cała ciąże tu przepisałam z dziewczynami. Po urodzeniu nawet razem na wakacje jeździłyśmy. Spotykałyśmy się w górach :)
Robiłam, dwa ciążowe i jeden owulacyjny 🤣

A co do grup na fb... moze dolacze po 12 tyg jesli nadal bede z wami. A narazie forma forum odpowiada mi bardziej, ponadto ja mam sentyment do tego forum. Dolaczylam tutaj 10 lat temu z pierwszym synem i tak trwam latami, w grupach z mlodszym synem, staraniowych, poporonnych i innych :)

Mysle zapisac sie na usg 2 grudnia za 2.5 tyg. Bede wizytowac razem z kilkoma z was wtedy :)

Ja mam wtedy wizyte i juz przebieram nogami :p

Ja bym chciala dziewczynke tym razem, ale jakos tak juz pogodzilismy sie z mezem z tym ze pewnie bedzie chlopak na 99% :p

Karusia ja swego czasu fortune na testy wydalam :) tym razem zrobilam kilka. Pierwsze 2 kiedy podejrzewalam ciaze, kolejne 2 na potwierdzenie, potem 2 w ktora strone to idzie (przy biochemicznych moje testy nie ciemnialy wraz z uplywem dni) i ostatnio ze 2 dni temu jeszcze jeden najtanszy bo myslalam ze moze jednak biochem zaczyna sie rozkrecac bo mialam rozowe plamienie. A to i tak w porownaniu z tym co robilam przy staraniach o synka to jest nic.

dzień dobry
dopiero się podnosze :/
Musze się wziąć za sprzątanie czy coś żeby do tej 17 zleciało.
lecę do kuchni bo juz z głodu zaraz umrę....

reklama
Dziewczyny których to druga, trzecia ciazaz. Czy widzicie zmiany w wielkości brzuszka? Myślałam, że to tak szybko nie jest możliwe, ale mam już brzuch - i to nie jest sadełko, przed ciążą brzuszka nie miałam wogóle. No masakra jakaś.

Do góry