reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja mam wtedy wizyte i juz przebieram nogami [emoji14]

Ja bym chciala dziewczynke tym razem, ale jakos tak juz pogodzilismy sie z mezem z tym ze pewnie bedzie chlopak na 99% :p
Lola ja na spokojnie raczej bo mam tyle roboty przy synku ze czas mi leci bez myslenia :) te 2 tyg zleca jak z bicza trzasnal. Zastanawiam sie tylko czy rezerwowac juz teraz czy za tydzien, bo u mnie to nie ginekolog tylko zwykle usg wiec nie bedzie problemu nawet z dnia na dzien. Trzymam kciuki za ciebie. Ktory bedzie u ciebie tydzien 2 grudnia?

reklama
Dziewczyny których to druga, trzecia ciazaz. Czy widzicie zmiany w wielkości brzuszka? Myślałam, że to tak szybko nie jest możliwe, ale mam już brzuch - i to nie jest sadełko, przed ciążą brzuszka nie miałam wogóle. No masakra jakaś.
To na pewno wzdecia. W ciazy z 3 synem mialam to samo i myslalam ze bede ogromna. Nie bylam. Wzdecia zeszly po 12 tyg, a do konca ciazy mial niewidoczny prawie brzuch bo synek byl maly, mial hipotrofie.

Moje swieta stracily urok odkad mieszkam w UK :( i juz nie maja w sobie nic. W tym.roku moj maz nawet pracuje cale swieta wiec mysle ze nic nie bede robic z wyjatkiem prezentow pod choinka dla dzieci.

reklama
Do góry