reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dzień dobry :)
Boże, jak mi się nie chciało dziś wstać. Dodatkowo głowa mnie boli okrutnie. Zaczynam żałować, że nie wzięłam zwolnienia od lekarza ostatnio. Pracuje w przedszkolu, i lekarz nalegal bym już szla na chorobowe bo niektóre dzieci są nieszczepione i w ogóle infekcje cały czas. No cóż muszę wytrzymać do 10 grudnia, wtedy już wezmę na pewno. Teraz myślę, że z Deka za wcześnie by było.
Dziewczyny, czy Wy też jesteście cały czas głodne? Wczoraj wieczór opitolilam cały kubek lodów koktajlowych. A przed ciąża tak się pilnowalam, codziennie ćwiczyłam. Aż teraz trochę mi tego brak :/

Dzień dobry :)
Boże, jak mi się nie chciało dziś wstać. Dodatkowo głowa mnie boli okrutnie. Zaczynam żałować, że nie wzięłam zwolnienia od lekarza ostatnio. Pracuje w przedszkolu, i lekarz nalegal bym już szla na chorobowe bo niektóre dzieci są nieszczepione i w ogóle infekcje cały czas. No cóż muszę wytrzymać do 10 grudnia, wtedy już wezmę na pewno. Teraz myślę, że z Deka za wcześnie by było.
Dziewczyny, czy Wy też jesteście cały czas głodne? Wczoraj wieczór opitolilam cały kubek lodów koktajlowych. A przed ciąża tak się pilnowalam, codziennie ćwiczyłam. Aż teraz trochę mi tego brak :/

Ja dzisiaj wstałam normalnie , ale chodzę jakaś poddenerwowany wszystko mnie wkurwia dosłownie wkurwia. Płakać mi się chce. Głodna jestem a jak pomyśle o jedzeniu to mi się odechciewa. Dzisiaj mnie strasznie mdli

Ja szukam jakiś zajęć dla kobiet w ciąży ale chyba na darmo. Kiedyś jak pracowałam w Fitness Klubie to były fajne ale teraz to już dupa

Ja tez jestem jakaś wkurzona dzisiaj. Jeszcze jadę z moimi rodzicami na 3 dni w góry... masakra. Jak ja to przeżyje. Oni i ja z córka bo mąż musi pracować. Oczywiście poza mężem nikt nie wie o ciąży wiec będę musiała zgrywać pełną energii jak do tej pory ;) w co ja się wkopalam ...
Muszę się szybko pakować i kończę robić gołąbki na wyjazd.

Hej. U nas teraz okres alergiczny. Próbuję jak najszybciej zarejestrować dzieci do alergologa, ponieważ po przeprowadzce w zalesionz tereny ujawniła się silna alergia (i stąd ciągle krtanie, oskrzela i płuca). Po prostu masakra. Ja dalej nie potrafię zwolnić i łapię się na tym, że kompletnie nie uważam na siebie. Jedyne co to staram się niz dźwigać dzieci.

Hej. U nas teraz okres alergiczny. Próbuję jak najszybciej zarejestrować dzieci do alergologa, ponieważ po przeprowadzce w zalesionz tereny ujawniła się silna alergia (i stąd ciągle krtanie, oskrzela i płuca). Po prostu masakra. Ja dalej nie potrafię zwolnić i łapię się na tym, że kompletnie nie uważam na siebie. Jedyne co to staram się niz dźwigać dzieci.
Dobrze, ze wiesz zs to alergia. Mnie przez pol roku leczyli antybiotykiem bo przeciez chora jestem. Potem uslyszalam ze mam gruzlice. Ostatecznie po 8mc uslyszalam ze to alergia ma jablka [emoji1787]

reklama
Do góry