montek.87
Fanka BB :)
Da rade? Bedziesz miec 2ksiazeczki ciazowe? Jak to ograc?Ja będę chodzić i prywatnie i na NFZ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Da rade? Bedziesz miec 2ksiazeczki ciazowe? Jak to ograc?Ja będę chodzić i prywatnie i na NFZ
Da rade? Bedziesz miec 2ksiazeczki ciazowe? Jak to ograc?
Widac, jaka zielona jestem bo zapytam TO TAK SIE DA?! A co z badaniami? Rowniez na NFZ i prywatnie bedziesz robic czy jak?No tak dwie książeczki . Będę chodzić na wizytę prywatnie i na wizytę na NFZ. Teraz idę na wizytę prywatna 18.11 a na NFZ 27.11
Chyba się da te co będę mogła zrobić zrobię na NFZ a resztę prywatnie .Widac, jaka zielona jestem bo zapytam TO TAK SIE DA?! A co z badaniami? Rowniez na NFZ i prywatnie bedziesz robic czy jak?
Dzień dobry
Boże, jak mi się nie chciało dziś wstać. Dodatkowo głowa mnie boli okrutnie. Zaczynam żałować, że nie wzięłam zwolnienia od lekarza ostatnio. Pracuje w przedszkolu, i lekarz nalegal bym już szla na chorobowe bo niektóre dzieci są nieszczepione i w ogóle infekcje cały czas. No cóż muszę wytrzymać do 10 grudnia, wtedy już wezmę na pewno. Teraz myślę, że z Deka za wcześnie by było.
Dziewczyny, czy Wy też jesteście cały czas głodne? Wczoraj wieczór opitolilam cały kubek lodów koktajlowych. A przed ciąża tak się pilnowalam, codziennie ćwiczyłam. Aż teraz trochę mi tego brak :/
Dobrze, ze wiesz zs to alergia. Mnie przez pol roku leczyli antybiotykiem bo przeciez chora jestem. Potem uslyszalam ze mam gruzlice. Ostatecznie po 8mc uslyszalam ze to alergia ma jablka [emoji1787]Hej. U nas teraz okres alergiczny. Próbuję jak najszybciej zarejestrować dzieci do alergologa, ponieważ po przeprowadzce w zalesionz tereny ujawniła się silna alergia (i stąd ciągle krtanie, oskrzela i płuca). Po prostu masakra. Ja dalej nie potrafię zwolnić i łapię się na tym, że kompletnie nie uważam na siebie. Jedyne co to staram się niz dźwigać dzieci.
Ooo chciałabym zebybto byly jablka. A u nas prawdopodobnie astmatycznieDobrze, ze wiesz zs to alergia. Mnie przez pol roku leczyli antybiotykiem bo przeciez chora jestem. Potem uslyszalam ze mam gruzlice. Ostatecznie po 8mc uslyszalam ze to alergia ma jablka [emoji1787]